CMM software – NetFacilities 2017

NetFacilities neemt een software as a service (SaaS) benadering van het systeem, het aanbieden van haar uitgebreide geautomatiseerde maintenance management system (CMMS) online als een web-based management oplossing voor bedrijven van alle soorten. U kunt dit systeem gebruiken om te dienen, plannen en beheren van werkorders voor uw voorziening of activa, of het gebruiken om preventief onderhoud aan uw vermogen plannen van te voren mogelijke storingen en werkonderbrekingen te houden.

Omdat NetFacilities is een SaaS-oplossing, de gebruikersinterface is toegankelijk voor iedereen met toestemming om uw systeem in te voeren, vanaf vrijwel elke internet aangesloten apparaat. Dit kan veel gemakkelijker dan een op software gebaseerde oplossing die de installatie nodig en mogelijk, frequente updates zijn.

Zodra u het opzetten van NetFacilities, kan uw vermogen te volgen en het genereren van onderhoud werkorders voor het leven van elk actief. Van olie verversen voor auto’s en vrachtwagens, om wijzigingen voor HVAC-units te filteren, kunt u één werkorder dat de nodige preventieve dienst zal genereren voor de komende jaren in te voeren.

U kunt de software ook gebruiken om een ​​reeks rapporten te genereren om te zien hoe uw arbeid en vermogen aan het doen zijn. Bekijk verslagen van de faciliteit, afdeling, het type dienst, verkoper of meer, en rapporten als nodig is om uw personeel te houden op de taak of om ervoor te zorgen dat de kosten in lijn zijn per afdeling te genereren.

NetFacilities biedt ook ondersteunende diensten. Om te beginnen, kunt u kiezen voor bijgestaan ​​inzet, een goede optie, of u migreert van een ander systeem of het starten vanaf nul. U kunt ook een oplossing die het beste past bij uw werk model te selecteren – er zijn opties voor residentieel vastgoed, scholen en nog veel meer.

Dit CMMS biedt ook een hoge mate van functionaliteit op het gebied van het beheer vendor. U kunt onderhouden en beheren van een grote database van leveranciers, en met hen te communiceren in real-time te zien hoe ze verlopen op een baan. U kunt ook samen met een aantal leveranciers in een keer om hun tijd te optimaliseren, en de jouwe, op een bepaald project. Werken met iedereen van schoonmaakwerkzaamheden en het onderhoud van het gebouw naar buiten te keuringsinstanties of glazenwassers om een ​​goed beeld van hoe uw opdrachten worden uitgevoerd te krijgen.

NetFacilities prat op dat meer dan 14.000 vestigingen in een groot aantal industrieën gebruik maken van haar web-based oplossing. NetFacilities CMMS is een oplossing die geschikt is voor bedrijven van elke omvang en is ook een wereldwijd bedrijf, zodat u kunt vertrouwen op het gebruik van de software voor uw San Francisco faciliteit evenals uw faciliteit in Singapore. Het is een multi-site, multi-user, multivendor-oplossing die kan worden afgestemd op de behoeften van uw bedrijf past.