club van de maand – Verbazingwekkend Clubs

Verbazend Clubs is een van de meest populaire plaatsen om een ​​club van de maand het lidmaatschap te vinden, en ze hebben tal van mogelijkheden om uit te kiezen. In feite, een bezoek Amazing Clubs gewoon zou u inspireren om uw vakantie boodschappenlijstje te voltooien en geef een gift clublidmaatschap om jezelf zo goed! Verbazingwekkende Clubs is net zoals ze voorstellen; geweldig, en goed waardig van de eerste plaats als een van de beste plekken om te winkelen voor een gift club van de maand.

Verscheidenheid van Gift Options

Verbazingwekkende Clubs doet dragen de basis en meest populaire geschenk club opties, zoals

Echter, de opties voor de club van de maand abonnementen niet op bij de voor de hand liggende. Zelfs nadat u hebt uitgezocht een perfect cadeau voor die speciale iemand (een geschenk zullen ze zoveel van je hou je het weer elke maand te geven), zou je verbaasd zijn om een ​​nog beter idee gemengd onder de unieke gave club opties gevonden in vinden verbazingwekkende Clubs.

Met geweldige clubs, kunt u rekenen op het vinden van het juiste cadeau voor die “moeilijk om te winkelen voor” persoon in uw leven … in feite vind je zelfs een Hond Treat van de Maand Club voor uw geliefde pooch! Deze bron is echt een geweldige plek voor last minute shoppers om een ​​grote gift te vinden.

Als gourmet geschenken zijn wat je wilt, maar een Wine Club is gewoon niet stijlvol genoeg, de kreeft van de Maand Club precies zou kunnen zijn wat je zoekt. In ieder geval, Verbazend Clubs biedt de variant die u nodig hebt om het perfecte cadeau voor iedereen te vinden.

Als u om welke reden dan ook, u kunt nog steeds niet beslissen … geef een cadeaubon voor Amazing Clubs!

abonnementsopties

Verbazend Clubs biedt een maand-tot-maand abonnement, zolang je antwoord “nee” op de vraag “Is dit een cadeautje?” Eerlijk gezegd, wie zou willen een geschenk club abonnement geven voor slechts een maand anyways? De optie is handig als u de aankoop van een cadeau voor jezelf, of wil de club een proefvaart te geven voor het geven als gift.

Maandelijkse gift abonnementen zijn verkrijgbaar in 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden, of seizoen met de optie om elke andere maand verzenden. U kunt ook kiezen welke maand om te beginnen met het verschepen van de gift, waardoor het een geweldige deal voor de vroege kopers krijgen een voorsprong voor een perfecte verjaardagscadeau.

Over het geheel genomen geweldige clubs draagt ​​een grote verscheidenheid van de maandelijkse clubs, een aantal goede abonnement opties om uw behoeften te voldoen.

Zoals met alle maandelijkse gift clubs, credit cards zijn altijd welkom door geweldige clubs. Sorry PayPal-gebruikers, maar MasterCard, Visa, American Express en Discover lijken de enige betaalmethode beschikbaar voor gift clubs; en dat betekent dat er geen cheques of postwissel niet. Als u meer comfortabel bestellen en betalen via de telefoon met een credit card, dat is ook mogelijk.

Tot slot, bent u in staat om te kiezen of je wilt betalen voor het geschenk club op een maandelijkse basis, of te betalen voor de hele inschrijving vooraf.

Alle giften besteld bij Verbazend Clubs worden verzonden tijdens de laatste week van de geplande maand aan te komen. Hoewel Verbazend clubs niet kunnen leveren aan postbussen, vindt u dit onvermogen is gebruikelijk in alle maandelijkse gift clubs als cadeau hebben de neiging om te worden verzonden via UPS, FedEx, of andere directe verzending methoden die zorgen voor een tijdige en veilige levering.

Betalingsmogelijkheden

Als extra tip bij het geven van een maandelijks abonnement gift als een geschenk, moet u zich richten op leveranciers die alleen gebruik maken van tijdige en veilige levering. Bepaalde clubs kunnen niet worden geleverd, tenzij een wettelijk volwassen tekenen voor het pakket (voor legale doeleinden), maar dit is ook de slimste keuze voor cadeau levering, ook al is het niet een wettelijke verplichting.

Een vraag die gave gevers kunnen ‘s nachts wakker: zijn de geschenken ter waarde van hun kosten? Never mind de hele “hen te laten weten dat je waardeert hen is onbetaalbaar” filosofie; je wilt weten over de algemene kwaliteit van de geschenken ontvangen, en als ze zijn elke maand de moeite waard hun kosten voor jou. Verbazingwekkende Clubs beschikt over een hoge-kwaliteit producten die (bij gebrek aan een beter woord) geweldig. U zult geen zorgen te maken over het krijgen van je geld waard is, geweldige clubs ‘maandelijkse giften zijn elegant, premie, en (in het geval van gastronomisch eten) lekker.

Levering

Verbazend Clubs biedt een zeer nuttige pagina met veelgestelde vragen, en als je nog onbeantwoorde vragen of opmerkingen kunt u eenvoudig toegang tot de klantendienst via e-mail of telefoon. Ook als u meer wilt weten over de gave clubs weet beschikbaar is kunt u altijd een catalogus bestellen!

Omdat u een catalogus kunt bestellen, geweldige clubs zet meteen de juiste toon voor het aanbieden van kwaliteit giften beschikbaar in een verscheidenheid van de lopende abonnementen. Omdat ze 30 verschillende maandelijkse gift clubs om uit te kiezen, zou het moeilijk zijn de beste gift met deze leverancier niet te vinden.

Een niet zo korte samenvatting over de reden waarom Verbazend Clubs scoorde zo goed in onze side by side beoordeling tegen concurrerende geschenk van de maand club verkopers: Amazing clubs heeft een grote selectie van een aantal clubs. Ze bieden flexibiliteit met abonnement opties, uitstekende klantenservice, en kwalitatief hoogwaardige producten. De basis gift clubs zijn er allemaal, zoals kaas van de maand en de bloem van de maand club. Maar de echte waarde Amazing Clubs is de beschikbaarheid van unieke gave opties die niet worden gevonden met vele andere leveranciers.

Is het niet een geweldig idee om een ​​hond Treat van de Maand club te geven aan uw geliefde pooch, of een BBQ Sauce club om dat achtertuin chef-kok? Met een aantal unieke geschenken om uit te kiezen, je kan het kopen van een Amazing Clubs kado-abonnement voor een extra persoon of twee op uw boodschappenlijstje, want je kunt niet weigeren.

Prijs / kwaliteit

De algehele kwaliteit van een maandelijkse gift club-lidmaatschap, dat geeft je als een geschenk echt liggen in de bedachtzaamheid en de nieuwheid van de maandelijkse gift abonnement, maar het kan geen kwaad om de kwaliteit geschenken te geven elke maand. Verbazingwekkende Clubs is gespecialiseerd in de maandelijkse club van de maand abonnementen, biedt zekerheid dat ze weten wat ze doen, en ze doen het zeker goed.

Klantenservice

Overzicht