cloud hosting – Bluehost Cloud Hosting 2017 – Top Tens

Bluehost is een web services bedrijf dat is het verstrekken van oplossingen voor het web, met inbegrip van cloud hosting, voor eigenaren en particulieren kleine bedrijven sinds 2003. Bluehost biedt een verscheidenheid aan cloud hosting plannen om een ​​verscheidenheid van industrieën. Deze bedrijfsmiddelen kan uw website om te groeien als uw zakelijke behoeften uit te breiden.

Overzicht

De hosting pakketten geleverd door Bluehost zorgen voor een behoorlijke mate van flexibiliteit, vallen in het midden van de line-up in vergelijking met andere diensten die wij beoordeeld. Met deze cloud server, kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken en voeg ze toe aan uw account. Het bedrijf schrijft niet voor een limiet voor MySQL databases, domeinen of subdomeinen die u kunt maken. Grenzen worden vastgesteld door de hoeveelheid schijfruimte die bij uw cloud hosting pakket. Bluehost zorgt voor een gemiddelde hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte met hosting pakketten. Met de meest basispakket, heb je 30 GB aan schijfruimte en 1 TB bandbreedte. Houd in gedachten dat terwijl de meeste sites die niet deze limieten overschrijdt, moet u wellicht op zoek naar een upgrade plannen wanneer uw site begint te breiden.

De hulp en steun van Bluehost is gemiddeld. U kunt contact opnemen met een US-based vertegenwoordiger van 24 uur per dag, zeven dagen per week, maar wachttijden zijn veel langer dan gemiddeld. Wanneer we de live chat functie getest, de wachttijd scherm vertelde ons dat een medewerker van de klantenservice zou ons te helpen in ongeveer twee minuten, terwijl in werkelijkheid we wachtten bijna een uur voordat ze worden geholpen. Eenmaal verbonden met een vertegenwoordiger, we vonden de service vriendelijk en betrouwbaar te zijn. Al onze vragen werden beantwoord en de vertegenwoordiger begeleidde ons behulpzaam te delen op de website van het bedrijf. Ook beschikbaar op de website van het bedrijf is een blog, die de fundamentele onderwerpen over de beste cloud hosting praktijken, alsmede andere onderwerpen, zoals de marketing van uw website en het creëren van uw merk dekt.

De beveiligde cloud hosting-platform is eenvoudig te gebruiken en volledig geoptimaliseerd voor WordPress compatibiliteit. Je hebt ook de mogelijkheid van het creëren van op maat gemaakte 404 error pagina’s, die uw site een persoonlijk gevoel te geven. Als u al een website, kunt u uw domeinnaam over te dragen aan Bluehost’s cloud server zonder extra kosten. eCommerce-oplossingen zijn een andere functie die u eenvoudig kunt toevoegen en beheren door middel van deze online cloud hosting platform.

Met Bluehost, vonden we allemaal van de top functies die we zochten in veilige cloud hosting. Site back-up en herstel zijn opgenomen als onderdeel van het pakket, zodat u met de gemoedsrust dat uw gegevens niet verloren gaan als een server crasht. Ook inbegrepen, als onderdeel van het hosting pakket, anti-spam software en een SSL-certificaat.

Bluehost’s cloud hosting diensten bieden veel mogelijkheden voor particulieren en kleine bedrijven op zoek naar een betrouwbare service aan hun sites hosten. hulp en ondersteuning van het bedrijf was traag om te reageren, maar nog steeds deskundig en vriendelijk. Hoewel deze dienst veel in schijfruimte of bandbreedte niet aanbiedt, het omvat alle beveiligingsfuncties die we zochten.