center speaker – Polk Audio TSi CS10 2017

Als de dialoog in de films wordt overstemd door de achtergrondmuziek, is het mogelijk dat uw home theater heeft een zwakke center luidspreker. Overschakelen naar een hoogwaardige center luidspreker, zoals de Top Tien Beoordelingen Gold Award winnende Polk Audio TSi CS10, zal balans terug te brengen naar uw surround sound-systeem. Deze 2-weg center speaker heeft niet het bereik van de Yamaha NS-C310 en het heeft niet de verschillende bestuurders van de Infinity Primus PC350, maar het is nog steeds een van de beste center speakers vonden we in onze review.

prestatie

Deze 2-weg center speaker beschikt niet over een dedicated midrange driver, maar het heeft wel twee 5,25-inch woofers die het midden frequentie en lage frequentie tonen verwerken. Deze woofers zijn gemaakt met bi-laminaat organische vezels kegels. De organische vezels op deze drivers is niet zo stijf metaal, zodat het kan bewegen en vrij trillen.

Eén 1-inch tweeter is verantwoordelijk voor de hoge frequenties. Deze magnetisch afgeschermde dome tweeter is gemaakt met een zachte zijde materiaal. Dit helpt geven een organische en natuurlijke geluid naar het centrum van de luidsprekers. Deze tweeter is iets kleiner dan de 1,1-inch driver van Yamaha NS-C310, maar het is nog steeds in staat is veel geluid.

De Polk Audio TSi CS10 beveelt 20 tot 150 watt versterker vermogen voor de beste geluidskwaliteit. Iets minder dan 20 watt misschien niet voldoende geluid. Iets meer dan 150 watt kan permanente schade aan uw center luidsprekers veroorzaken. Dit bereik van de aanbevolen stroom is vrij standaard van onze top-ranked producten in deze review.

speaker Dit centrum kanaal meet slechts 6,5 inch hoog, 9,75 inch diep en 20 inch breed. Weegt 16 pond. Dit toestel moet gemakkelijk passen op de top van uw entertainment center of het kan ook aan de wand worden gemonteerd. Daarnaast is het voorzien van 0,75-inch dik schotten om te helpen met geluidsisolatie. Plus, dit product is verkrijgbaar met een zwarte of kersen houtnerf afwerking, dus het zal een verscheidenheid van home decor stijlen kunnen passen.

De Polk Audio TSi CS10 heeft een frequentiebereik van 53Hz tot 25kHz. De gemiddelde menselijk oor kan alleen horen frequenties tussen 20Hz tot 20kHz, maar audio mixers soms zet in supersonische en subsonische geluiden aan de luisterervaring verrijken. Dit center luidspreker kan niet naar beneden gaan naar 20Hz, maar de meeste van de lagere frequenties worden gereproduceerd door de subwoofer, zodat een low-end frequentierespons is niet zo belangrijk. Het is niet in staat om frequenties zo hoog als de Yamaha NS-310 te produceren, maar 25kHz hoger dan veel andere middenluidsprekers onze beoordeling.

Ontwerp

Wanneer een versterker zet een stroom door uw audio-apparaat, wilt u ervoor zorgen dat de impedantie niveaus elkaar gewaagd. Impedantie meet hoe resistent de apparatuur is aan een ingang van de macht. Deze center speaker heeft een vermogen van 8 ohm. Wanneer binnen deze omhoog met uw home theater systeem, zorg ervoor dat de versterker heeft een vermogen van 8 ohm of minder.

speaker Dit centrum kanaal heeft een gevoeligheid van 91dB. Dit is één van de hoogste gevoeligheid niveaus vonden we in onze review. Gevoeligheid meet hoeveel energie er nodig is om een ​​bepaald volume niveau in een audio-apparaat te produceren. Een hoge gevoeligheid niveau betekent dat er minder energie nodig is. Dit center speaker zal minder stroom trekken en het zal een hoge volumes spelen zonder statische of sissend op de achtergrond.

De crossover is de frequentie waarmee een signaal wordt verdeeld over de verschillende bestuurders. Hogere frequenties naar de tweeter, terwijl lagere frequenties de woofers worden verzonden. Deze center speaker heeft een cross-over van 2500Hz. Algemeen een hogere crossover wenselijker omdat het de signaalschakelaar minder opvallend. Deze frequentie is lager dan de meeste van het opgegeven crossovers in onze review.

Polk Audio weet hoe om hun klanten comfortabel met hun producten te voelen. Ze bieden een breed scala van hulp en ondersteuning. Het model wordt gedekt door een 5-jaar garantie op onderdelen en arbeid. Echter, deze garantie dekt alleen de oorspronkelijke koper van het product. Als u problemen of problemen hebt, kunt u contact opnemen met de klantenservice per telefoon, per e-mail of ga je naar de pagina met veelgestelde vragen. Live chat is ook beschikbaar, maar alleen als het praatje pictogram verschijnt in de rechterbovenhoek van de site tijdens kantooruren.

Als u op zoek bent naar een boost in uw home theater audio, dient deze center speaker zeker een optie om te overwegen. De Polk Audio TSi CS10 biedt een indrukwekkend frequentierespons en uitstekende gevoeligheid niveaus. Deze eigenschappen, samen met de uitstekende support opties aangeboden op Polk Audio, zijn enkele van de redenen dat we deze speaker high-performance center kanaal naar één van de beste te zijn.

Dimensies

Help en ondersteuning

Overzicht