center speaker – Polk Audio CSi A4 2017

De center luidspreker is het belangrijkste element van een home theater sound system. Het krijgen van een kwalitatief hoogwaardige center luidspreker, zoals de Polk Audio CSi A4, zorgt ervoor dat de dialoog en de teksten niet zullen worden overstemd door achtergrondruis of geluidseffecten. Het heeft een compact design en is lichter dan veel van de andere center luidsprekers we beoordeeld. Het is om deze reden dat we vonden de CSi A4 te zijn Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award winnaar.

prestatie

De Polk Audio CSi A4 heeft een totale frequentiebereik van 55Hz tot 27kHz. De menselijke horen kan hoorbaar horen 20Hz tot 20kHz, dus dit kan de hogere frequenties prima spelen, maar het kan niet op de lage tonen. Echter, lage tonen zijn niet zo belangrijk in het centrum van luidsprekers, omdat de subwoofer zal zich bezighouden met de lagere frequenties.

Aangezien dit Polk Audio product heeft een nominale impedantie van 8 Ohm, zult u willen ervoor zorgen dat uw ontvanger ook heeft een vermogen van 8 Ohm of lager. Als een audio-apparaat wordt mismatch met een ontvanger die een hogere rating zal worden overbelast is en zal oververhit raken, waardoor blijvende schade. U kunt de ontvanger aansluiten op het toestel met 5-voudige klemmen aan de achterkant van de CSi A4.

Efficiency correleert met de gevoeligheid rating van een product. speaker Dit centrum kanaal heeft een rendement van 89dB. Hoewel dit goed, het is een van de laagste efficiency ratings in onze review. Dit betekent dat er meer energie nodig zal zijn om geluid te produceren. Het betekent ook dat je wat gesis of statische horen als dit model wordt gedraaid tot hoog volume.

Deze 2-weg center speaker heeft een 1 inch tweeter aan de hoogfrequente signalen te verwerken. Deze zijde polymeer dome tweeter zorgt voor een vloeiende en organische klank als het heen en weer trilt. De CSi A4 heeft ook twee 5,25-inch midrange drivers. Deze drivers zijn voorzien van duurzame kunststof composiet constructie met rubberen rand. Elk van de bestuurders beschikt ook Dynamic Balance, dat een proces waarin productie lasers worden gebruikt voor het verfijnen audiocomponenten.

Deze centerspeaker wordt gedekt door een garantie van 5 jaar. Mocht u nog vragen of problemen kunt u contact opnemen met de Polk Audio customer support team via e-mail of per telefoon. U kunt ook online te praten met een live customer support-agent door te klikken op de chat-icoon op hun website tijdens kantooruren. En je kunt ook de CSi A4 handleiding downloaden van hun site.

Ontwerp

Als u behoefte heeft aan een nieuwe center luidspreker voor uw home theater systeem, de Polk Audio CSi A4 center speaker is een goed geconstrueerde stukje audio-apparatuur met hoogwaardige componenten. Het is geschikt voor het weergeven van high-fidelity geluid uit een compact ontwerp. Het kan niet het frequentiebereik of de gevoeligheid van andere producten in onze review, maar het is nog steeds een van de beste home theater audio-opties beschikbaar.

Dimensies

Help en ondersteuning

Overzicht