brandmeldinstallaties – ADT, 2017

De ADT Fire Alarm System heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met de rest van uw ADT beveiligingssysteem. Het beschikt over meerdere veiligheidsvoorzieningen om uw patroons en werknemers te houden van steeds blootgesteld aan de gevaren van een indoor vuur.

Dit systeem stelt u in staat om de brandveiligheid te integreren in uw bestaande security setup. De “open platform” setup maakt deze combinatie onder elke ADT systeem producten en is niet beperkt tot alleen het vuur systeem. Elk systeem is uitgebreid met de programmering die u waarschuwt voor de specifieke overdekte ruimte waar de brand plaatsvindt. De brandmelder waarschuwt ook hulpdiensten en waarschuwt de in het gebouw zo snel mogelijk te evacueren.

ADT is gespecialiseerd in “blast mitigatie oplossingen”, wat betekent dat het beschikt over een brandalarm opgezet om het bedrag van de schade die wordt verspreid van spontane uitbarstingen van puin en glas te minimaliseren. De alarmen ook over koolmonoxidedetectors blootstelling aan giftige gassen die schadelijk zijn voor je longen te minimaliseren.

Het bedieningspaneel van de brandmeldinstallatie is voorzien van een toetsenbord voor het invoeren van uw programma-informatie. Het maakt gebruik van een backlit LED-scherm. Moet echter alle verdere informatie met betrekking tot het systeem of de installatie direct worden besproken met een ADT kleine bedrijven representatief zijn voor verdere vragen of citaten. ADT biedt ter plaatse en over-the-telefoon overleg om de juiste brand systeem om uw behoeften te passen. Omdat de brandmeldcentrale integreert met uw bestaande systeem (als je die hebt), de programmering omvat evenveel zones. Wanneer u uw offerte te krijgen, zal de zakelijke vertegenwoordiger helpen u te ontvangen het aantal zones die u nodig heeft, die wordt bepaald door uw bedrijf grootte.

Met het bedrijfsleven brandalarmen en beveiligingssystemen, blended systemen ADT’s hebben specifieke dekking oplossingen voor winkels, restaurants, ziekenhuizen en kantoren aan huis die een aanvulling vormen op hun brandveiligheid setup zijn. Elke zone dat je programma maakt gebruik van sensoren om de activiteit te controleren, zowel voor potentiĆ«le branden en extra beveiliging. In het geval van een noodsituatie, het systeem automatisch het plaatselijke brandweer en andere hulpdiensten. Een akoestisch alarm klinkt als een van de brand sensoren, zodat die rond het getroffen gebied worden geactiveerd kunnen procedures volgen om de veiligheid te krijgen.