bescherming computer software – Trend Micro Titanium Maximum Security 2017

Om de groeiende markt voor multiplatform bescherming computer software aan te pakken, Trend Micro biedt Titanium Maximum Security. Het product modules voor Windows, Android en iOS zijn zeer concurrerend in termen van functies en prestaties. Echter, de Macintosh-module is niet zo goed als andere modules van Trend Micro.

Overzicht

Trend Micro is een van de bescherming van computer software merken die AV-Test in haar februari 2015 testresultaten. Het bereikte 100 procent malware detectie tarieven zonder te vertragen de host-pc aan een merkbare mate. Verder heeft een goede baan op het vermijden van verwarring tussen kwaadaardige bestanden en perfect goedaardige degenen.

De Windows-module in Trend Micro Titanium Maximum Security sport een concurrerende lijst van veiligheid en gemak functies. Drie van de functies zijn aanwezig in alle all-in-one internet security product in onze lineup: antiphishing, detectie van malware op verwijderbare media en de onderdrukking van de waarschuwingen in full-screen applicaties. Maar u vindt er ook ouderlijk toezicht, een password manager, file gewelven en een Windows-register cleaner. Het heeft ook 5 GB back-upbestand ruimte en een file shredder om verwijderde bestanden volledig uit te roeien. Afwezig van Trend Micro’s Windows-onderdeel, maar aanwezig in sommige concurrerende producten zijn: antidiefstal kenmerken en een rescue mode om een ​​pc die is bezweken aan infecties op te starten.

Helaas Trend Micro niet domineren op de AV-Test tijdens computerbeveiliging proeven op Mac OS X in augustus 2014 en maart 2015. Het deed slecht bij Mac malware detectie en vertraagde zijn gastheer Mac meer dan haar concurrenten. De Mac-component ondersteunt geen antiphishing. Maar het bevat wel een password manager en ouderlijk toezicht.

De mobiele modules draaide in uitstekende scores voor malware detectie en bruikbaarheid als er een AV-Test tests die in maart 2015. Een app adviseur waarschuwt u over apps die willen te veel vrijheden te nemen met uw privacy. Het kan oproepen blokkeren en helpen u wachtwoorden te beheren. Het ondersteunt ook antiphishing en ouderlijk toezicht. iOS functies zijn onder meer antiphishing, antidiefstal en wachtwoord management.

Vanaf het Trend Micro accountdashboard, kunt u alle abonnementen op één plek te beheren. Zo kunt u controleren of er iets is verlopen en te vernieuwen of te converteren een proefversie. U kunt ook werken accountgegevens.

De support webpagina is goed georganiseerd en bevat tutorials en nuttig advies over belangrijke onderwerpen. Product gidsen zijn beschikbaar als PDF-bestanden. Om ondersteuning te bereiken kunt u bellen, e-mail of online chatten. Voor een premie die u kunt een hotline 24/7 noemen.

We nemen Trend Micro onder onze lijst van de beste bescherming computer software, omdat een enkele licentie up kan beschermen drie apparaten. De Windows en mobiele modules zijn zeer concurrerend, meer dus dan de Macintosh-module. Sommige concurrenten Trend Micro zorgen voor meer online back-up ruimte en 24/7 toegang zonder opladen voor premium support. het biedt echter een paar ongewone functies zoals ouderlijk toezicht en een password manager.