enterprise VPN-diensten – Hide My Ass 2017

Met een groot netwerk van VPN-servers en een set van veilige switching protocollen, Hide My Ass biedt hoge snelheden en ononderbroken verbindingen met browsers in bijna elk land. Het bedrijf, waarvan de zakelijke VPN-dienst is eenvoudig om in te loggen, maar het neigt naar handleiding, in plaats van automatische, login procedures en vereist dat je servers kiezen uit een lijst bij het starten van een sessie. Het bedrijf biedt veilige versleuteling voor alle verkeer en diverse aanvullende anonimiseren gereedschappen voor het maskeren van de bron van de links die je post naar sites van derden.

Hide My Ass is een door de gebruiker geverifieerd enterprise VPN-netwerk waarmee u verbinding van bijna overal in de wereld met een eenvoudige gebruikersnaam en wachtwoord. Bij inloggen, wordt u aangeboden een keuze van lokale servers voor het routeren van verkeer, samen met een legende die de huidige verkeersbelasting op elke server. Hoewel de sign-in proces introduceert een extra stap, deze functie kunt u handmatig de minst geladen server selecteren voor een snellere verbinding en zo weinig merkbare vertraging mogelijk.

Alle informatie die over de Hide My Ass enterprise VPN-oplossing wordt gecodeerd als een vanzelfsprekendheid. Naast de standaard encryptie, de service biedt verschillende anonimiseren instrumenten, zoals het IP-Anonymizer, die onvindbaar plaatsen van links naar internet forums en message boards mogelijk maakt. Dit aspect van de dienst is gericht vooral in de richting van een eigen browsers, in tegenstelling tot zakelijke klanten die waarschijnlijk hun eigen online message boards te handhaven.

Deze VPN-oplossing is een groot wereldwijd netwerk van meer dan 800 servers gebouwd in 182 landen. Samen met het bedrijf bijna 114.000 unieke IP-adressen, deze hardware netwerk toelaat om veel van de fysieke beperkingen van een onderneming VPN-dienst te overwinnen en bieden ongewoon snelle verbinding snelheden. In plaats van het opleggen van een lichte vertraging in downloads en streaming content, de grote selectie van servers zorgt voor een redelijk snelle verbinding vanaf vrijwel elke locatie.

Als uw belangrijkste overwegingen in een enterprise VPN-service zijn de veiligheid, snelheid en toegang, Hide My Ass komt dicht bij het voldoen aan alle drie de criteria. Terwijl de service enigszins omslachtig om in te loggen kan worden, de grote selectie van servers helpt balans belasting verkeer over het netwerk en ervoor zorgen dat uw verbindingen snel genoeg om live video content te streamen. De enorme voorraad van IP-adressen effectief maskers uw locaties en beschermt de privacy van online commentaren en transacties van marketing toepassingen en phishing-aanvallen.