stansen machines – KNK Zing 2017

Het KNK Zing Air is zo compact je misschien verbaasd over hoe krachtig deze stansmachine het geval is. Onze Top Tien beoordelingen over Silver Award winnaar packs een echte punch met zijn 750 gram van het snijden van kracht. Naast de scherpe kracht, andere innovaties, zoals ZingSpeak, het is voice-activated functie, stelt het zich onderscheidt van anderen sterven kotters. Met de Zing Air, heeft u onbeperkt mobiliteit in elk opzicht. U kunt knippen, zonder snoeren of cartridges. U kunt ook graveren, reliëf en putten uit een breed scala van materialen, met inbegrip van vinyl, karton, stof en spaanplaat.

Functie & Capabilities

Zing Air wordt geleverd met een feature set die u toelaat om een ​​reeks van ambachtelijke projecten te voltooien. Het omvat Make The Cut software, die u samen kunnen helpen las brieven of automatisch passen bij de meeste objecten mogelijk op een enkele pagina van het materiaal. Met behulp van Zing Air in combinatie met Make The Cut, kun je doen wat het beste is voor elk project met betrekking tot het manipuleren van het blad snelheid en diepte, evenals blade druk.

Zing was al competitief, en met de laatste editie, de Zing Air, Klic-N-Kut, de fabrikant, voegde een aantal functies. Deze omvatten de mogelijkheid om draadloos te snijden met Bluetooth, een breder scala van snelheden, een derde snuifje wiel om verdere gestage materialen, en de mogelijkheid om vinyl kladjes korter dan vier duim te snijden om te bezuinigen op afval. Die extra functies maken deze stansmachine nog meer opvalt.

Een deel van wat verdiende Zing een toppositie in onze line-up is ZingSpeak, een functie in de Klic-N-Kut plug-in. Met behulp van spraakopdrachten, ZingSpeak controleert de die-cutting machine op afstand. Met ZingSpeak ingeschakeld, kunt u Zing de software vertellen om “Set snijsnelheid tot 14,” bijvoorbeeld. Behalve het maken van wijzigingen in de instellingen binnen de software, kunt u spraakopdrachten te geven met betrekking tot het maken van een snede en de Zing voert het uit.

De afdruk-and-cut feature bezuinigingen ontwerpen uit hard copies evenals uw eigen ontwerpen in opgeslagen Make The Cut. Print-and-cut maakt gebruik van een laser in de machine die aansluit bij de hoek van je vel. Vervolgens wordt de Zing Air scant het kenteken te weten waar het nodig heeft om te snijden. Van daaruit kan de wendbare blade manoeuvreren rond strakke hoeken en ronde vormen. Wij raden deze functie voor vintage tijdschriften en kaarten om een ​​nostalgische pop toe te voegen aan uw ambachten. Dit gestanst machine kan ook tekenen, doordring, graveren en reliëf verschillende soorten materialen. Je hoeft alleen het juiste gereedschap voor de job te bevestigen. De Zing Air is vooral goed bij embossing metalen.

Dit stansmachine is vrij compact gezien alles wat hij doet, maar het is nog steeds zwaar om mee te nemen wanneer u een scrapbooking feestje bij te wonen. Het weegt meer dan 12 pond en mist een handvat voor gemakkelijk toting. Er is echter een reistas vindt toegevoegde kosten. Zijn grote omvang heeft wel uitbetalingen wel. Hoewel het moeilijk is om te bewegen, de Zing Air heeft een enorme maximale werkbreedte tot 14 inch breed.

Portability & Convenience

Installatie en configuratie zijn lastig. Deze paper stansmachine komt met vele kleine stukjes die moeilijk bij elkaar te houden zijn. Als je gewend bent om de oude cartridge systeem, of traditionele stijlen, zul je geconfronteerd met een leercurve met deze machine. Met ZingSpeak en de Bluetooth-functie, bent u minder vastgebonden, maar er is een leercurve met deze functies ook.

Dit stansmachine is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft veel van het snijden van de macht, wat betekent dat je kunt echt dikke materialen gebruiken, zoals balsahout en kurk, zonder enige moeite. Het kan zelfs sommige soorten cake glazuur en vrijwel alle soorten weefsels. Het kan snijden door zowat alles wat je nodig zou kunnen hebben in de crafting wereld – bergkristal rubber, verstijfde voelde, spaanplaat en nog veel meer. Die cutters dat dit veel druk voorzien zijn nuttig voor het maken van aangepaste stempels en stencils.

Goede klantenservice is van vitaal belang, en Klic-N-Kut doet een goed werk van. De website van de fabrikant wordt georganiseerd en relatief informatief, maar we vonden het moeilijk om te antwoorden op onze vragen te vinden in het algemeen, dan hebben we met een aantal concurrerende producten. Echter, kregen onze e-mails tijdig een antwoord, en dit is de enige fabrikant die we konden krijgen om te reageren via chat. We kregen ook een snelle en vriendelijke reacties op de telefoon, plus de Zing gemeenschap is actief op blogs en sociale media.

De Zing Air is een compacte en zeer krachtige tool voor het maken van uw knutselideeën een realiteit. Een potentieel intense leercurve Ondanks de Zing Air verdient de tweede plaats, onze Bronze Award, op onze line-up van de best-snijmachines. U kunt zelfs vertellen deze machine wat te doen met de functie voor spraakopdrachten. Het snijdt vrijwel elk type materiaal, en het gaat veel verder dan het snijden met een gravure, embossing en andere mogelijkheden.

materialen

Help en ondersteuning

Overzicht