onkostenbeheer diensten – BizXpense Tracker 2017

BizXpenseTracker is een zakelijke kosten tracking service, dat is ook een mobiele app. Dit betekent dat u kunt dit programma mee te nemen en in te voeren ontvangst informatie onmiddellijk na de aankoop in plaats van het opslaan van kwitanties voor later. Deze app volgt ook mijlen gereisd voor werkgerelateerde reizen en houdt de tijd wanneer u werkt aan een specifiek project. De hoeveelheid functies en tools die bij deze app is slechts een deel van de reden BizXpense is onze winnaar Top Tien recensie Bronze Award voor onkostenbeheer diensten.

Expense, Miles & Time Tracking

Met dit programma kunt u uw apparaat camera te gebruiken om snel een foto van uw of factuur te nemen. BizXpense maakt gebruik van OCR intelligente scantechnologie om gegevens te extraheren uit uw inkomsten en vul hem in de juiste velden, dus je hoeft niet handmatig gegevens in te voeren op uw eigen. We merkten tijdens het testen dat als andere nummers werden opgenomen op de bon, zoals tarieven verkoop- of promotionele coupons, dat BizXpense soms interpreteert ze voor de aankoop totaal en zal dit nummer in te voeren in de app. Het is niet moeilijk om dit handmatig te wijzigen, en alle andere informatie is correct geregistreerd.

Naast het bijhouden van uitgaven, BizXpense kunt u de tijd die u besteedt aan een bepaald project te volgen. Je moet gewoon een timer instellen en uw werk te doen. Als je klaar bent en de timer te stoppen, zal de tijd automatisch worden geregistreerd, zodat alles wat je hoeft te doen is aanwijzen welk project en wat werk werd verricht voor die periode. Dit is vooral handig als je klanten factureren voor gewerkte uren en dat het werk wordt gedaan buiten uw kantoor of weg van uw time management programma.

BizXpenseTracker heeft velden, zodat u mijl afgelegd tijdens een zakenreis kan volgen. De IRS geeft heffingskortingen voor mijlen gereisd voor het bedrijfsleven, dus de mogelijkheid om deze informatie op te nemen is een goede manier om uw bedrijf geld te besparen. Echter, in tegenstelling tot andere onkostenbeheer diensten die wij beoordeeld, BizXpense omvat geen GPS tracking mogelijkheden. Echter, voor een toeslag, dan kunt u een upgrade van uw diensten aan deze functie, die automatisch volgt en registreert uw mijl afgelegd bevatten.

Naast het bijhouden van uw zakelijke uitgaven, is het handig wanneer oplossingen omvatten extra functies om de boekhouding en budgettering gemakkelijker te maken. BizXpenseTracker kunt u e-facturen en exporteren CSV-bestanden die compatibel zijn met boekhoudsoftware, met inbegrip van QuickBooks en FreshBooks worden opgeslagen. Deze bestanden zijn ook compatibel met ADP payroll services. Deze app heeft geen aangewezen budgettering gereedschappen, maar u kunt een last van een label te worden terugbetaald wanneer het tijd is om payroll draaien.

BizXpenseTracker is slechts één van de twee oplossingen die wij beoordeeld dat biedt alle steun optie die we zochten. Dit bedrijf biedt een aantal video tutorials om u te helpen en uw werknemers te leren hoe je deze app te gebruiken. Als je een vraag hebt, kunt u kijken op de FAQ sectie voor een snelle reactie. Als het antwoord er niet is, zowel e-mail en telefonische ondersteuning worden beantwoord door zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel individuen.

Accounting & Budgeting

BizXpenseTracker is een geweldige mobiele app voor het bijhouden van uw zakelijke uitgaven, mijlen gereisd voor het werk en de tijd besteed aan een project. Deze informatie kan worden gebruikt om een ​​factuur te maken van het programma, of het kan worden opgeslagen in CSV-bestanden te delen met uw boekhoudpakket of payroll service. Het enige grote nadeel is de OCR-scan soms verkeerd leest ontvangsten en voert een aantal onjuiste informatie, al heb je de mogelijkheid om deze beelden opslaan en handmatig eventuele verschillen te veranderen.

Support & Training

Overzicht