hometrainer – Proform 8.0 EX 2017

De Proform 8.0 EX is gemakkelijk een van de beste rechtop hometrainers beschikbaar en is de ontvanger van onze Top Tien Beoordelingen Gold Award. Deze hometrainer is voorzien van een krachtige 5-inch elektronische display dat is iFit compatible, en er zijn 30 trainingsprogramma’s, ontworpen door een personal trainer, geprogrammeerd op de fiets. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om te zorgen voor de fiets voldoet aan uw comfort niveau, en bevat een handvol ontwerp extra’s, zoals ingebouwde luidsprekers, mp3-aansluiting, een training ventilator en een tablet houder.

geschiktheid

De fitness-mogelijkheden voor het volgen van de Proform 8.0 EX voldeed aan onze vol verwachtingen. Dertig trainingsprogramma’s zijn geprogrammeerd op de fiets die zijn ontworpen door gecertificeerde personal trainers. Dit is het grootste aantal vooraf ingestelde trainingsprogramma’s in vergelijking met alle stationaire hometrainers we beoordeeld.

Er zijn 25 weerstandsniveaus beschikbaar op de fiets. Hoe meer weerstand niveaus beschikbaar zijn, het meer variatie u kunt toevoegen aan uw training. Nogmaals, dit is het hoogste aantal weerstandsniveaus die we zagen in vergelijking met alle andere rechtop hometrainer we beoordeeld.

U kunt kiezen uit de verschillende trainingen op het 5-inch display met achtergrondverlichting op het stuur van het product. Deze console biedt tal van knoppen waarmee u uw intensiteit, weerstand en instellingen aan te passen. Daarnaast is het scherm is de plaats waar je voortdurend al je workout statistieken kunt bekijken, met inbegrip van uw verbrande calorieën, afstand, tijd, snelheid en hartslag.

Een ander voordeel van dit product is het iFit compatible. Zo kunt u verschillende routes uit de hele wereld kiezen voor het gebruik van Google maps en eenvoudiger beheer van uw workouts. Echter, iFit vereist wel een extra vergoeding te gebruiken.

Zoals met de meeste rechtop fietsen, moet je in voldoende lichamelijke gezondheid stap over de fiets en bij het zitten. Echter, als je eenmaal op de fiets, er is een gepolsterde stoel die je zowel horizontaal als verticaal kan aanpassen. Veel fietsen alleen kunt u de stoel één richting. Er zijn ook grote pedalen met voetriempjes opgenomen op deze machine om uw voeten pedaal snel te helpen en te helpen houden je veilig. U kunt ook de console voor het eenvoudig bekijken, die een groot voordeel kan zijn aanpast.

Veelzijdigheid & Comfort

De Proform opvalt in vergelijking met soortgelijke rechtop hometrainers vanwege de talrijke design features. Het komt met vele extra’s die je op gelijksoortige fietsen, zoals een fles water houder en een tablet houder vindt. Echter, het komt ook met een ingebouwde ventilator. De ventilator heeft twee verschillende instellingen die direct van de elektronische console kan worden aangepast.

Verder wordt een Intermix Acoustics 2.0 geluidssysteem opgenomen op de hometrainer, waarmee u aan te sluiten op uw muziekspeler en luister naar audio voor de duur van uw training. Er is ook een USB-laadstation wordt gekenmerkt op de fiets, zodat je niet de batterij van uw mobiele apparaat drain als u uit te werken. Dit is een uitzonderlijke functie die alleen de beste hometrainers bieden.

De afmetingen van deze rechtopstaande fiets is vergelijkbaar met vele andere producten. Dit product is 42 duim lang, 23 inch breed en 61,5 inches lang. Dit betekent echter wegen ongeveer 119 pond, waardoor het een van de zwaardere oefeningen fietsen op onze line-up. Bovendien, deze fiets heeft een aanbevolen maximumgewicht van 300 pond voor het product goed te laten functioneren.

Een AC-adapter wordt meegeleverd met de hometrainer. Echter, de fiets ook worden gebruikt met batterijen. We zijn onder de indruk dat beide opties zijn beschikbaar voor dit geavanceerde en krachtige van een hometrainer.

De Proform 8.0 EX biedt een van de beste garanties die we zagen op dit type fiets. Het frame is gedekt door een levenslange garantie. Alle bewegende delen vallen onder een twee jaar fabrieksgarantie en arbeid wordt gedekt door een jaar fabrieksgarantie. Veel vergelijkbare producten aan te bieden slechts een op onderdelen en arbeid garantie voor een jaar of minder.

Bovendien, als je problemen hebt, vragen of opmerkingen over het product, dan kunt u vertegenwoordigers ondersteuning via e-mail, telefoon en live chat ondersteuning te bereiken. U kunt ook direct toegang krijgen tot de gebruiker van het product handleiding op de website van het product.

Help en ondersteuning

De Proform 8.0 EX biedt vele mogelijkheden en opties die u niet beschikbaar zult vinden op vele rechtop hometrainers. Deze machine is voorzien van 30 geprogrammeerde trainingen en 25 weerstandsniveaus. De 5-inch display met achtergrondverlichting is een simpel commando centrum voor de vele mogelijkheden en functies van deze fiets, en er zijn vele opties om comfort te garanderen bij het gebruik van deze fiets, met inbegrip van het aanpassen van de zitting zowel verticaal als horizontaal. We zijn ook onder de indruk van een ingebouwde geluidssysteem, evenals een lange garantie te zien. Als u op zoek bent naar een product om u een geweldige workout te geven, zorgen voor comfort en u te vermaken, het Programma 8.0 EX is een van de beste oefening fietsen op de markt voor u.

Overzicht