gezichtsreiniging borstels – Proactiv, 2017

De Proactiv Deep Cleansing Brush kun je een grondige schoonmaak dagelijks met de borstel en een dagelijks reinigingsmiddel te krijgen. Het werkt door u geselecteerde reinigingsmiddel in de huid geaccumuleerde zweet en make-up af te wassen van de dag.

De gezichtsreiniging borstel is ontworpen voor dagelijks gebruik, maar wordt niet aanbevolen voor meer dan een keer per dag. Het beschikt over twee snelheden, hoog en laag, zodat u om te bepalen hoe diep uw huid wordt gereinigd en pas het voor uw huidtype. Deze instelling wordt geregeld door de aan / uit schakelaar. Het gezicht reinigen borstel heeft geen andere instellingen, maar de twee beschikbare instellingen bieden een op maat gemaakte aanpak van uw huidverzorging. Deze borstel is niet ontworpen om gebruikt te worden rond je ogen. De borstel draait 360 graden continu om je gezicht te wassen. Aangezien de borstelharen weliswaar robuust, kan worden gebruikt om uw gezicht, knieën en ellebogen borstel.

Deze elektrische borstel gezicht rent weg van twee AA-batterijen. Dit helpt als je nodig hebt om de voedingsbron snel te vullen, maar draagt ​​bij aan de totale kosten op de lange termijn. Aangezien het op batterijen, wordt geen draad gebruikt, die aan de algemene mobiliteit van de inrichting. Het is waterbestendig, zodat u om het te gebruiken in de douche of bad. Het is echter niet waterdicht en is niet bedoeld om volledig ondergedompeld in water; Anders wordt de motor beschadigd permanent beschadigd.

Samen met het apparaat, de set bestaat uit gebruiksaanwijzing en de eerste set batterijen. Het gezicht reinigen borstel is vervangbaar als het ervaart normale slijtage na verloop van tijd, en Proactiv raadt het veranderen van de opzetborstel om de 30 dagen. Na dat, kunt u nieuwe opzetborstels kopen. Bij het gebruik van uw normale huidverzorging product, toepassen op uw gezicht eerst en niet de borstel. Het handhaven van de opzetborstel met dit model vereist een beetje werk, mee hoeft te worden losgemaakt, gespoeld en aan de lucht gedroogd tussen toepassingen. De rest van het toestel moet alleen te worden afgeveegd met een vochtige doek.

In plaats van een garantie, de gezichtsreiniging borstel wordt geleverd met een onvoorwaardelijke geld-terug garantie. De fabrikant belooft resultaten of u een vergoeding krijgen als u niet tevreden bent. Het merk Proactiv bepaalt dat de geld-terug garantie op zijn producten is een maximum van 60 dagen.

ProActiv Diepreinigende borstel is ontworpen voor gebruik met reinigingsmiddelen Proactiv en is gevoelig genoeg dagelijks worden gebruikt in een verscheidenheid van probleemgebieden, zelfs huid gevoelig voor acne. De eis AA batterijen verhoogt de totale kosten tijd en er is een beetje meer onderhoud te maken met de borstelkop dan andere gezicht borstels.