fondue potten – Cuisinart Electric, 2017

De Cuisinart Electric Fondue Set maakt het gemakkelijk en leuk om fondue maken en serveer het op feestjes. Het is ontworpen in de strakke, aansprekende Cuisinart stijl. Deze anti-aanbak elektrische fondue set is voorzien van een thermostaat met acht verschillende instellingen temperatuur. Het verwarmingselement is aan de onderkant van het toestel.

U kunt een verscheidenheid van fondue, met inbegrip van chocolade, kaas, bouillon en olie te koken, in deze 3-kwart geborsteld roestvrij pot. Cleanup is gemakkelijk met deze pot, omdat het anti-aanbak en vaatwasmachinebestendig. Fondue zal rechts af van de zijkanten van de pot te schuiven.

De 3-kwart capaciteit kunt u grote hoeveelheden fondue maken met deze set, en met de 1000 watt verwarming macht, de inhoud zijn er zeker van om warm te blijven, zelfs als je laat het op de tafel tijdens een lange partij. Omdat dit apparaat werkt op elektriciteit, het bespaart u tijd en geld als het gaat om te verwarmen. De installatie is net zo eenvoudig als het aansluiten in de pot en ze te laten opwarmen. Er is geen noodzaak om gedoe met gel packs, kaarsen of andere vormen van brandstof.

Met deze pot, kunt u ook koken verschillende soorten vlees, bouillon of olie, en dips in dezelfde pot als gevolg van de roestvrij stalen constructie. Sommige potten kan alleen weerstaan ​​gemiddelde of hoge temperaturen. Roestvrij staal, koper of gietijzeren pannen kunnen de hoge temperaturen die nodig is om vlees te koken te weerstaan. U hoeft geen zorgen te maken over het gebruik van afzonderlijke potjes voor het maken van verschillende soorten fondue of andere voedingsmiddelen.

De set bestaat uit acht fonduevorken in plaats van de standaard zes, dus je kunt meer mensen uit te nodigen voor de fondue op feestjes te delen zonder het delen van vorken. Elke vork heeft een andere kleur op het handvat, zodat je vork iemand anders niet per ongeluk gebruiken. De pot wordt ook geleverd met een roestvrij stalen vork ring en een instructie en receptenboek om u ideeën voor uw fondue partijen. U kunt accessoires, zoals extra fonduevorkjes en fondue trays te kopen, apart.

De Cuisinart Electric Fondue Set is eenvoudig op te warmen, omdat je niet hoeft te vertrouwen op kaarsen of gel packs, en te delen met vrienden, als het gaat met acht kleurgecodeerde vorken. Het is ook gemakkelijk te wassen, want het is anti-aanbak en veilig te gebruiken in de vaatwasser.