Facebook-fanpagina creatie gereedschappen – FaceItPages

FaceItPages, een doe-het-zelf Facebook fan pagina creatie service, biedt Facebook sjablonen met een aantal optionele modules die u kunnen helpen uw bedrijf op te bouwen. De Premier pakket kunt u een YouTube of Twitter-feed toe te voegen, of voeg een RSS-feed van uw blog. U kunt ook een map of aangepaste vorm.

Kenmerken

FaceItPages biedt een verscheidenheid van de Facebook-lay-outs met clipart beelden en diverse kolombreedten en beeld plaatsingsmogelijkheden. FaceItPages kunt u ook uw eigen foto’s toe te voegen. Echter, terwijl de uitvoering van de stap-voor-stap template we gebruikt om onze tab te creëren, werd de interface vast te zitten toen we probeerden om terug te gaan naar 1 meer dan eens Step. Een prompt ons aanmoedigen om extra afbeeldingen toe te voegen of meer inhoud verscheen met een groot uitroepteken dat deed ons denken er is een fout opgetreden.

Daarnaast publiceert het gebruik van FaceItPages is in eerste instantie niet intuïtief. Zodra u uw ingevulde tabblad op te slaan in de interface, moet u op het Facebook-pictogram om het tabblad te installeren. Omdat beelden die u uploadt naar de FaceItPages templates minstens 520 pixels breed moet zijn, zult u waarschijnlijk nodig om de grootte van uw foto’s met behulp van Photoshop of een andere grafische toepassing te wijzigen. Echter, deze fan pagina creatie dienst heeft laten gepubliceerd tabbladen bewerken en verwijderen binnen de interface.

FaceItPages biedt een verscheidenheid aan templates; Sommige hebben clipart en sommige zijn leeg. Het omvat een onthullen-pagina template die u toelaat om twee sets van de inhoud in te voeren – een die niet-fans zullen zien en een andere die alleen kan worden gezien als mensen klik op de Like-knop aan de bovenkant van het scherm.

FaceItPages wordt ook geleverd met een aantal handige, business-savvy modules die u kunt toevoegen aan het tabblad om uw bedrijf te promoten. Sommige van deze kunt u een fotocollage, YouTube-video, achtergrondmuziek, een aangepast contact formulier, een Twitter-feed en een RSS-feed van uw blog toe te voegen.

FaceItPages lijkt zeer gebruiksvriendelijk zijn omdat de interface maakt gebruik van een stap-voor-stap-proces te voltooien en publiceren van uw tabblad design. Echter, interface FaceItPages ‘is in eerste instantie niet intuïtief. Wanneer een sjabloon vast kwam te zitten, moesten we een nieuwe sjabloon beginnen onze tab te publiceren in de Facebook-applicatie. Het maakt ook geen duidelijke beschrijvingen van het ontwerp-interface.

templates

website FaceItPages ‘geeft een contact formulier en de mogelijkheid om met een vertegenwoordiger te spreken door middel van een live chat-venster. De website raadt u ook om te schrijven over de muur of aan het bedrijf een directe boodschap via FaceItPages ‘Facebook-pagina te sturen. Echter, de service geen tutorials of een community forum voor haar leden.

FaceItPages doe-het-zelf Facebook tab creatie dienst biedt een robuuste set van de lay-out ontwerpen en widgets die uw Facebook fan pagina zal verbeteren. Deze omvatten de mogelijkheid om een ​​YouTube-video toe te voegen, plaatst u een Twitter-feed of een RSS-feed van uw blog. De service ontwerp-interface is in eerste instantie niet intuïtief, echter, en we ondervonden wat problemen met de interface, die vast kwam te zitten op een gegeven moment en lieten ons niet afmaken het creëren van onze tab. Uiteindelijk waren we in staat om een ​​tabblad met behulp van FaceItPages publiceren, en we vinden het een levensvatbare dienst te zijn.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht