enterprise content management systeem – Alfresco 2017

Alfresco is een enterprise content management oplossing die is ontworpen om de productiviteit en de workflow van uw bedrijf te verbeteren. Dit bedrijf CMS biedt een verscheidenheid aan functies en tools om gemakkelijker te vinden en toegang tot documenten, bestanden en gegevens delen bewerken. Het is een van de meest mobiele oplossingen beschikbaar zijn en biedt ook krachtige beveiliging die ervoor zorgt dat uw bedrijf de belangrijkste data is te allen tijde veilig.

Overzicht

Een van de opvallende functies die beschikbaar zijn op deze enterprise digitaal document management systeem is de workflow en samenwerking opties bevat. Deze oplossing kunt u bestanden met bepaalde leden van uw team eenvoudig delen. U kunt ook documenten naar bepaalde personen voor goedkeuring of beoordeling.

Alfresco biedt ook sociale instrumenten. U kunt een activiteit-feed bekijken en zien wat er gebeurt met de inhoud. U kunt ook “als” en “volgen” bepaalde maker of content. Bovendien, Alfresco biedt de mogelijkheid om uw content direct naar bepaalde websites en social media netwerken te publiceren.

Bovendien, dit enterprise content management software is beschikbaar op mobiele apparaten. U kunt inhoud op deze apparaten te bekijken en zelfs veranderingen aan te brengen. Dit is een waardevol instrument, dat maakt het werken op de weg veel gemakkelijker en leuker.

Alfresco biedt alle noodzakelijke functies voor het vinden, bewerken en opslaan van documenten. U kunt bestaande documenten te openen en bewerken. Versiebeheer opties zijn beschikbaar, zodat u openen en bekijken de meest recente en eerdere versies van een document. Er zijn ook document imaging-mogelijkheden en de mogelijkheid om uw bestanden en documenten op te slaan op het Alfresco cloud.

U kunt alle eerdere activiteit van een bestand te bekijken. U kunt eerdere versies van een document bekijken en zien wie het bestand heeft geopend. U kunt ook beperkingen, zodat alleen bepaalde personen kunnen bekijken, bewerken set en een document verwijderen. Dit voorkomt dat vertrouwelijke gegevens worden benaderd vanuit ongewenste individuen. Helaas, Alfresco heeft geen ingebouwde back-up mogelijkheden bieden.

Alfresco biedt e-mail en telefonische ondersteuning als u nog vragen of opmerkingen over deze software. We zouden graag live chat mogelijkheden voor meer directe hulp te zien, maar het is geen noodzaak. We konden ook geen veelgestelde vragen op de website van Alfresco’s te vinden. Echter, ze hebben veel extra ondersteuning middelen zoals video’s, trainingen en webinars.

Alfresco is een uitstekende keuze als draagbaarheid en cloud-opslag voor u belangrijk zijn. Deze oplossing biedt veel van de functies die we zoeken in een enterprise CMS; Toch zouden we graag back-upmogelijkheden en veelgestelde vragen voor extra ondersteuning te zien. Alfresco is ontworpen om uw bedrijf beter te helpen bij het beheren van hun dossiers, en de algehele zij zullen u niet teleurgesteld vertrekken.