encryptiesoftware – SafeHouse 2017

SafeHouse Personal Edition is bestand encryptie software die snel werkt en is vrij eenvoudig te gebruiken. Echter, het mist een aantal belangrijke beveiligingsfuncties, waaronder de beste algoritme sleutel voor het coderen van bestanden.

Overzicht

Dit is een van de snelst versleutelingsprogramma’s we getest. U kopieert eenvoudig bestanden over naar een map, die SafeHouse snel versleutelt als geheel. We hoefden niet lang te wachten op alle voor het te vergrendelen onze 63 bestanden, die toegevoegd tot 128 MB – het duurde iets langer dan twee seconden ingedrukt om te versleutelen, en ongeveer twee seconden ingedrukt om te decoderen.

De software is eenvoudig te gebruiken. Je sleept gewoon en drop je bestanden in het volume, dus het werkt een beetje als een virtuele harde schijf. Het volume wordt niet weergegeven in uw Explorer of computer directories, waardoor je meer privacy geeft. U kunt het wachtwoord gemakkelijk veranderen voor uw volume onder de tools en opties, en zelfs de grootte van uw volume om meer ruimte voor bestanden die te maken te wijzigen.

Hoewel SafeHouse versleutelt uw bestanden, lijkt het alleen maar alsof je wachtwoord-bescherming van een folder, omdat het niet de gebruikelijke functies om u te laten zien van de versleuteling werkt. Bijvoorbeeld, terwijl het versleutelt, zie je niet een voortgangsbalk om de status van encryptie uw bestanden ‘, waarin je gemoedsrust dat de software inderdaad uw gegevens beschermt met niet alleen wachtwoorden, maar veilige encryptie kan geven te laten zien. Het maakt gebruik van Twofish 256-bit encryptie, dat is veilig, maar niet de gouden standaard – de meeste van de beste encryptie-software maakt gebruik van AES 256-bit, dat is zo sterk dat zelfs de Amerikaanse regering gebruikt het.

Voor u of uw ontvanger toegang tot uw bestanden – of op een pc, op een flash drive of via e-mail – SafeHouse moet op het apparaat dat wordt gebruikt om ze te openen worden ge├»nstalleerd. Dit kan een probleem zijn als je een bestand te versleutelen en e-mail naar iemand. Echter, de gratis trial versie van de software kan elk SafeHouse volume te openen – de ontvanger moet gewoon vergeten om uw verzonden bestanden te openen of ze downloaden van de proefversie.

Afgezien van encryptie en decryptie, heeft SafeHouse niet veel in termen van veiligheid bieden. U kunt de meegeleverde wachtwoord sterkte meter gebruiken om ervoor te zorgen dat u sterke wachtwoorden te maken, maar je hoeft geen wachtwoord generator die omhoog komt met een sterke, willekeurige degenen voor je krijgt. Het ontbreekt ook een bestand shredder om uw verwijderde gegevens unrecoverable, een virtueel toetsenbord te maken, zodat u uw wachtwoorden kunt typen door muisklikken in plaats van door detecteerbare toetsaanslagen en een stealth-modus om uw activiteit op de software onzichtbaar te maken. Al deze zijn instrumenten die bestand encryptie software buiten het versleutelen en een wachtwoord te beschermen bestanden te versterken.

Zolang je niet een dinosaurus Windows-versie te gebruiken, zult u geen problemen uitvoeren van deze software op uw pc. Het is compatibel met Windows XP en alle nieuwere versies.

PC Dynamics, de fabrikant van SafeHouse, biedt tal van customer support opties voor het geval dat je jezelf in een binden. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf of kiezen voor online bronnen eerst. De website biedt veelgestelde vragen, een handleiding en tutorials om u te helpen leren om de software te gebruiken.

SafeHouse Personal Edition is niet het grootste deel van de echtheidskenmerken van de beste encryptie software in onze review hebben, evenmin gebruik maken van de sterkste encryptie beschikbaar. Echter, het codeert en decodeert bestanden zeer snel, en het gebruiksgemak maakt het een behoorlijke optie voor encryptiesoftware ook.