elektrische tandenborstels – Gezondheid HP-STX 2017

De Health HP-STX wordt geleverd met de meest opzetborstels op onze line-up. De 20 opzetborstels hebben dezelfde haren vorm, maar hebben een kleurcode in groepen van vier. De fabrikant adviseert het delen van de handgreep met de rest van je familie terwijl het veranderen van borstel kleur voor elk individu. Hoewel dit is praktisch, je hoeft zeker niet aan de HP-STX te delen met iemand anders. Als u de enige gebruiker van deze borstel bent en vervangen van uw opzetborstel om de vier maanden, zal het twee jaar voordat je nodig hebt om de opzetborstel te vervangen.

Overzicht

Er zijn drie modi op de Health HP-STX: Macht / Clean, Soft / Gentle en Massage. The Power / Clean-modus is vergelijkbaar met een standaard sonic modus. In deze modus, de sonische tandenborstel beweegt met ongeveer 30.000 slagen per minuut te schudden en roer plaque van je tanden. De Soft / Gentle mode is bedoeld voor iedereen met een gevoelige tandvlees of tanden. Wij raden u aan deze modus gebruiken als je bretels, kronen, bruggen of andere tandheelkundige werk. De gom massage mode zachtjes stimuleert de doorbloeding, het bevorderen van gezond tandvlees.

Net als alle de beste elektrische en sonische tandenborstels, de Health HP-STX heeft een timer ingebouwd in de handgreep. De timer begint wanneer u borstelen start en schakelt automatisch uit na twee minuten. Tijdens uw poetsbeurt, de timer waarschuwt u wanneer u hebt een gebied geborsteld voor meer dan 30 seconden. Dit herinnert u uw gehele mond schoon te maken in plaats van de vergadering uw penseel in een comfortabele plek.

De batterij op deze tandenborstel is indrukwekkend. Het kan een looptijd van twee weken zonder lading. Hoewel dit maakt de HP-STX een goede kandidaat voor lange vakanties, betekent dit sonische borstel niet geleverd met een reistas. Het laadstation is draagbaar, maar kan nemen meer ruimte in je bagage dan je wilt. Het houdt vier opzetborstels en maakt gebruik van een standaard stopcontact in de meeste hotelkamers.

Hulp en ondersteuning is beschikbaar voor de Health HP-STX meestal op de website van de vennootschap. Daar kun je antwoorden op veelgestelde vragen en contactgegevens van de klantenservice bereiken via telefoon of e-mail. Helaas is er geen handleiding op de site. Maar de borstel komt met een als u vragen heeft over de montage of bediening hebben. Nadat u de HP-STX te kopen, de garantie duurt een jaar.

De Health HP-STX sonische tandenborstel heeft een twee weken durende levensduur van de batterij uit de buurt van de lader en wordt geleverd met een 20-kleurcode opzetborstels. Deze tandenborstel is met u voor de lange termijn. Hoewel het niet goed te reizen, kan het lang duren zonder een last en je hoeft niet aan een van de componenten voor jaren te vervangen.