elektrische rolstoelen – Heartway Escape 2017

De Heartway Escape DX is een gemotoriseerde rolstoel met een aluminium frame dat is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren. Dit product heeft vele voordelen, zoals de mogelijkheid om een ​​lange afstand afleggen op een enkele batterijlading, een lichtgewicht ontwerp en de mogelijkheid om eenvoudig heuvels te beklimmen. Ondanks deze uitstekende eigenschappen, het maakt niet veel in de weg van andere design en comfort te bieden, zoals een hoofdsteun, dat zou helpen dat hij opvalt in vergelijking met soortgelijke modellen die we beoordeeld.

Overzicht

Het hoogtepunt van dit product is de lange levensduur van de batterij. Deze elektrisch bediende rolstoel kan ongeveer 20 mijl rijden op een enkele batterijlading, de beste levensduur van de batterij die we zagen uit de elektrische rolstoelen we geëvalueerd. Bovendien kan deze rolstoel heuvels beklimmen op 10 graden.

Deze elektrische rolstoel kan een maximale snelheid van 3,8 mijl per uur te bereiken, waardoor het een van de langzamere elektrische rolstoelen op de line-up. Het heeft ook een grote 34-inch draaicirkel. Dit was de breedste draaicirkel we geboekt voor de rolstoelen we geanalyseerd en zo’n brede straal kan manoeuvreren binnen bemoeilijken.

De Escape DX is licht van gewicht, een gewicht van slechts 136 pond. Het frame is gemaakt van aluminium, en de stoel bevat alle basisontwerp functies die u zou verwachten, zoals een gordel, joystick monteren en tal van zitkussen. Dit betekent echter niet voorzien van een hoofdsteun, die een nadeel voor sommige ruiters kunnen zijn. Over het algemeen zijn de specificaties zijn gemiddeld. De stoel meet 36 duim lang, 27 inch breed en 43 inch lang.

Een van de grootste nadelen van dit product is de garantie. Het frame is bedekt met een drie jaar fabrieksgarantie. Ter vergelijking zijn andere rolstoelen gedekt voor 10 jaar of meer. Heartway heeft betrekking op alle elektronische componenten voor een jaar of meer, het gemiddelde bedrag van de tijd dat de meeste elektronische onderdelen komen aan bod voor op een gemotoriseerde rolstoel.

De Heartway Escape DX is een goede optie als je een lichtgewicht product dat een lange batterijduur heeft en kan gemakkelijk heuvels beklimmen willen. Echter, dit model is niet zo snel als anderen die we beoordeeld, en de garantie is kort in vergelijking met anderen. Dat gezegd hebbende, de Escape-DX biedt nog genoeg om u te helpen rond te krijgen, vooral als je van plan bent om deze rolstoel buiten te gebruiken.