ebooks software – Ultimate eBook Creator 2017

Ultimate eBook Creator misschien niet het formaat mogelijkheden van een aantal van onze hoger gerangschikte eBook makers, maar het heeft nog steeds voldoende ondersteunende diensten om u te helpen de stap van het schrijven van boeken aan waardoor ze er waardig online publishing te maken.

Overzicht

Net als de beste eBook makers, Ultimate eBook Creator heeft een overvloed aan functies die u helpen de lezer-vriendelijke eBooks te creëren. Er zijn zo veel, in feite, dat we in eerste instantie hadden een beetje een harde tijd zeven door alle van hen en leren hoe ze efficiënt te gebruiken.

U kunt uw boek te vertalen in het Spaans, Frans en meer dan 80 andere talen, waardoor het een van de beste multi-language eBook makers die we tegenkwamen maakt. Het heeft-foto weergave capaciteiten, die beelden van uw product veel duidelijker zal maken. Het verbindt u ook eBook publiceren verkooppunten, zodat u mogelijk kunnen profiteren van uw inspanningen financieel. U kunt ook het merk van uw producten om ze nog duidelijker kijk je eigen.

Een kenmerk Ultimate eBook Creator ontbreekt in vergelijking met anderen opties is een waaier van formaten voor verschillende soorten van eBooks. Ook al heb je gemakkelijk kunt maken romans, gidsen en prentenboeken, zijn er geen sjablonen om tijdschriften, strips of proeven. eBook maker software en apps zijn niet langer alleen over het publiceren van boeken; families en opvoeders gebruik ze om albums en zelfs tests te maken, en Ultimate eBook Creator niet deze formaten aan te bieden. Om uw eBook maken, kunt u MOBI, PDF of EPUB-bestandsindelingen gebruiken.

De ondersteunende diensten zijn grondig. Er zijn diepte-tutorials online, echter, en je kunt ze gemakkelijk downloaden op uw computer. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen en een klant onderzoek e-mail service.

Ultimate eBook Creator is een solide eBook schepper met genoeg functies om elke eBook er professioneel uitzien. Het heeft niet de omvang van de diensten die meer visueel gecompliceerde digitale boeken te maken, maar het is nog steeds een goede optie voor iedereen die alleen maar wil op te poetsen van een eBook.