dubbele oven ranges – GE Profile, 2017

De GE Profile PGS950SEFSS is een gas dubbele oven bereik dat een krachtige kookplaat, convectie technologie, 6,7 kubieke voeten van de kookruimte en vijf branders beschikt. Het beschikt ook over een aantal extra functies, zoals vertraagde bakken en een warme sfeer.

De onderste oven heeft convectie koken technologie. Wanneer u de convectie functie gebruikt, convectie bakken en braden modi beschikbaar. In de convectie bak modus wordt warmte verspreid door de onderste bakken element en de convectie geroosterde modus, de oven verdeelt de warmte door zowel de bovenste en onderste verwarmingselementen. Er is geen convectie braden mode, hoewel, die een geweldige manier om vis, groenten en wat brood te koken zou aanbieden.

De bovenste oven op de GE Profile kleiner dan de onderste oven met 2,4 kubieke voet van de ruimte. De onderste oven beschikt over 4.3 kubieke voet van de ruimte. Drie oven racks zijn opgenomen, met twee rek posities op de bovenste oven en vier op de onderste.

Het gas-range kookplaat heeft vijf branders. Er zijn vier ronde branders, een in elke hoek van de kookplaat met een ovale brander in het midden voor lange gerechten. De kookplaat bereikt maximaal 20.000 Btu, wat uitstekend is voor dichtschroeien en koken. Een brander beschikt over maximaal slechts 5.000 Btu zodat je het kunt gebruiken voor sudderen.

Er zijn een handvol van de controles en instellingen op deze dubbele oven bereik. U krijgt basisfuncties, zoals een timer en zelfreinigende vermogen. Met de hitte zelfreinigende functie, bereikt de oven hoge temperaturen voor een aangewezen hoeveelheid tijd om gekookt-op eten en vuil te verwijderen. Er is ook een vertraagde bakken, waarmee u zet de oven aan te zetten later wanneer je er niet bent, en een instelling die u toelaat om voedsel warm voor een periode van tijd te houden zonder overcooking het.

Alle kenmerken en functies bevinden zich aan de voorzijde van de oven. Je hoeft niet te bereiken over hete of dampende potten en pannen om de temperatuur en de instelling van de oven of de kookplaat aan te passen. Dit kan echter ook een bron van zorg als je kleine kinderen in uw huis, zoals de besturing gemakkelijk zou zijn voor hen ook goed bereikbaar. Er zijn knoppen om de kookplaat te controleren, terwijl een touch control pad is er voor de verschillende temperaturen en instellingen van elke oven.

GE is voorzien van een jaar fabrieksgarantie op onderdelen en arbeid van deze oven. Dit is de gemiddelde lengte voor een onderdelen en arbeid garantie op dit type apparaat, hoewel sommige garanties zijn twee jaar of langer.

Met vijf branders die een breed scala van macht, 6,7 kubieke voeten van de ruimte tussen de twee ovens, en tal van instellingen en koken functies, de GE Profile PGS950SEFSS geeft je veel van koken veelzijdigheid. U kunt deze dubbele oven bereik te bakken en braden gebruikt in traditionele of convectie modus.