dropship diensten – Inventory Source 2017

Inventory Source is een dropship service die sterke inventaris en back-end management beschikt over zowel in goede als Account Support heeft. Er zijn een aantal nadelen met de scheepvaart opties en de kosten en vergoedingen in verband met het. Inventaris Bron kan je nodig hebt om meer werk te doen dan sommige andere diensten, maar het doet je in direct contact met de leveranciers.

Overzicht

Deze dropship dienst heeft meer dan 1.000.000 producten afkomstig van bijna 100 verschillende leveranciers. Dit is een goede variëteit die het plaatst in de buurt van de top van de diensten die we gevraagd hadden. Inventaris Bron heeft ook veel van de functies die we graag in een dropship service. U kunt gebruik maken van data feeds om producten te exporteren naar uw website of de online marktplaats van uw keuze. Deze exportproducten zijn product beschrijvingen en afbeeldingen. Inventaris Bron kan ook een website voor u te bouwen als je er geen hebt.

Een van de belangrijkste dingen die we zoeken in een dropship dienst is of het aggregeert de leveranciers het werkt met. Met Inventory Source het afhangen van welk plan je ervoor kiest om te kopen. De gratis plan geeft u toegang tot de lijst van leveranciers, en ben je verantwoordelijk voor contact met de leverancier en het werken met hen op te zetten hoe de bestellingen worden beheerd zal worden. Inventaris Bron bevat geen volledige catalogus van alle beschikbare producten op haar website, maar andere plannen te doen, zodat de producten van meerdere leveranciers te combineren in één datafeeds. Aangezien u werken met verschillende leveranciers, scheepvaart snelheden variëren. Als u interessant in het vormen van uw eigen relaties met leveranciers zijn, Inventory Source is een bron die u kan helpen.

Een ander nadeel van Inventory Source is dat het kosten die u voor elke leverancier die u gebruikt. U betaalt daarbij een maandelijks tarief voor de eerste leverancier en een iets kleinere tarief voor een ieder die u toevoegen nadat de eerste. De tarieven variëren afhankelijk van wat u van plan bent over het gebruik van Inventory Bron voor. De kosten voor data feeds zijn goedkoper dan het hebben van een website gebouwd voor u. Andere kosten, zoals dropship vergoedingen, Herbevoorradingskosten, en de verzendkosten zijn afhankelijk van de leveranciers die u kiest om mee te werken.

Inventaris Bron biedt rekening ondersteuning via telefoon en e-mail. U kunt support tickets te dienen om te helpen met technische problemen. Deze service biedt ook gidsen, video tutorials en andere informatie voor degenen die nieuw zijn voor dropshipping.

Inventaris Bron ontbreken enkele van de functies die we graag in dropship diensten. Het laadt u voor elke leverancier u ervoor kiest om mee te werken en om de producten van die leveranciers aggregeren. Het heeft een breed scala van leveranciers om uit te kiezen en goede mogelijkheden om hulp te krijgen die producten op je Selling Platform.