donut makers – Babycakes 2017

De beste donut makers niet alleen smakelijk resultaten op: Ze produceren ook consistente resultaten, betrouwbaar, en worden geleverd met een aantal veiligheidsvoorzieningen. Geladen met veiligheidsvoorzieningen en bewezen in testen om de meest consistente en gelijkmatig gebakken resultaten, de Babycakes DN-95 staat bovenaan onze lijst en toeverlaat rukt up our Top Tien Gold Award voor de beste donut maker. Om tot deze conclusie, hebben we de DN-95 op de proef en de prestaties vergeleken met die van een diverse groep huis donut machines, en dit is wat we vonden.

prestatie

Met behulp van een standaard donut recept, testten we de Babycakes DN-95 herhaaldelijk en vond het makkelijk verdiend top merken in de categorie van de donut consistentie. Dit betekent donuts werden grondig en gelijkmatig gebakken, zowel binnen als buiten. Sommige fabrikanten produceren donut donuts die stevig aan de randen en niet gaar aan de binnenkant of donuts die donkerder op de onderzijde wanneer deze beter worden blootgesteld aan het verwarmingselement zijn. De Babycakes DN-95 versloeg alle andere door consequent de productie gelijkmatig gebakken donuts.

Kan een partij zes donuts bakken met één minuut en 30 seconden, is ook een van de snelste van de donut makers we getest. Het verwarmingselement van de voorverwarming tijd was drie minuten.

Bij het loslaten van donuts uit de unit, we hebben geen problemen dan ook te ervaren. We waren in staat om snel en netjes donuts te verwijderen zonder dat een van hen uit elkaar te vallen of met achterlating van een aangekoekt-on, verbrande puinhoop. Dit werd herhaaldelijk uitgevoerd zonder het gebruik van plantaardige olie, een niet-klevende ervaring vergemakkelijken. Hierdoor Babycakes de DN-95 vereist vrijwel geen opruimen. We konden herhaaldelijk gebruiken, zonder te pauzeren om matrijzen te reinigen voordat een nieuwe batch.

Met de veiligheid van het grootste belang als het gaat om thuis te bakken, beoordeeld we de donut makers we getest op hun vermogen om een ​​veilige, schade-vrij ervaring te vergemakkelijken. De Babycakes DN-95 is uitgerust met koele keer handgrepen die het mogelijk maken voor u om de machine te verplaatsen, zelfs wanneer het wordt aangesloten en bakken bij maximale temperatuur – hoewel het niet aan te raden je dat doet.

De onderkant van deze donut maker in non-slip rubberen voetjes, die is absoluut noodzakelijk als je het bakken van donuts in nauwe hoekjes of in een high-traffic keuken waar kinderen aanwezig kunnen zijn. De aanwezigheid van een vergrendeling deksel klemmen, zodat de doughnutmaker deksel gesloten houdt, zelfs als het geklopt van het aanrecht, is eveneens cruciaal voor het voorkomen van ernstige rommel en brandwonden.

Safety & Design

Handige opslag snoer is ook voorzien die, in combinatie met een bescheiden formaat footprint van het apparaat, vergemakkelijkt opslag in een strakke kast of pantry. Wanneer het deksel volledig is uitgetrokken, de donut maker staat 11.25 inches. Afhankelijk van de grootte van uw keuken en hoeveel ruimte er tussen uw aanrecht en kasten, kunt u in staat om het deksel op te tillen met veel ruimte om te sparen en zonder de donut maker herpositioneren.

De opname van accessoires is geen absolute noodzaak als je het kopen van een huis donut maker, maar het helpt als je een onervaren kok of als u niet over de benodigde apparatuur. Babycakes lost een aantal van deze voor u door het opnemen van twee essentiële accessoires die je misschien niet eens denken om te kopen op uw eigen: een vork tool voor het verwijderen van de donuts die de anti-aanbaklaag en een draad koeling rack heeft krassen.

Hoewel een draad koeling rack niet essentieel is, staat het u om donuts gelijkmatig te koelen. Dit zorgt ervoor dat de donuts blijven pluizig en doorweekte-vrij, wat kan gebeuren als je een hete donut te plaatsen op een bord voordat het volledig is afgekoeld. In aanvulling op de koeling rack en het draaien van de vork, de Babycakes DN-95’s handleiding omvat vier zelfgemaakte donut recepten die u voorzien van alle benodigde ingrediënten om uw eerste batch van donuts bakken.

De Babycakes DN-95 donut maker wordt geleverd met een standaard één jaar fabrieksgarantie. Dit dekt u tegen defecten in vakmanschap of materialen; Het heeft geen betrekking op de typische slijtage, hoewel, dat is ook standaard procedure voor de donut maker garanties. U krijgt ook een gratis nummer en e-mailadres aan customer support bereiken met eventuele vragen of om problemen op te lossen. vertegenwoordigers van de klantendienst kan je door bepaalde diagnostische procedures.

Het aanbieden van top-notch hulp en ondersteuning, nuttige accessoires, tal van veiligheidsvoorzieningen en consistente bakken prestaties, de Babycakes DN-95 donut maker is onze keuze voor iedereen die een nieuwe pagina om hun bestaande koken repertoire toe te voegen. Deze donut maker is eenvoudig te gebruiken en biedt u de tools en alle informatie die nodig is om uw eigen huisgemaakte lekkernijen te maken.

Accessoires

Garantie & Ondersteuning

Overzicht