dj mixing software – MixMeister 2017

De MixMiester Express 7 DJ mixing software stelt u in staat om te ontwikkelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige, professionele muziek snel en gemakkelijk mengen. Het geeft je ook de mogelijkheid om originele mixen in slechts een paar minuten te bouwen en vervolgens te verspreiden door ze te exporteren naar een cd, iPod, of ze te uploaden naar het internet.

Overzicht

Het mag dan ook geen verrassing dat wat een DJ streeft richting is onmerkbaar en foutloos overgangen tussen de tracks. Om u te helpen in dit verband, deze software programma heeft een functie genaamd automatische beat-mixen, die kan worden gestart met een klik van de muis. Het is ook bevriend met iTunes, zodat u uw muziekbibliotheek te importeren en hebben Express 7 automatisch categoriseren het voor u.

Een aantal van de input en output functies geïntegreerd in deze DJ mixing software een niet-destructieve bewerking component, zodat uw originele bestanden intact blijven, methoden om te laten zien en te bewerken ID3-tags, zoals de artiest, album, BPM, genre en titel. Je hebt ook de mogelijkheid om te branden van uw muziek mixen op een cd zonder enige andere software, export te gebruiken en uw originele mix muziek op de meeste, zo niet alle draagbare audiosystemen en moeiteloos kopiëren uw mix met vloeiende overgangen tussen de nummers.

Daarnaast MixMeister Express 7 ondersteunt audioformaten zoals WAV, WMA, AIF, M4A en MP3. Hiermee kunt u maximaal te mengen tot vier stereo tracks en stel het tempo op basis van uw gril of de sfeer van uw locatie.

Wat heeft indruk op ons het meest over dit bedrijf was hun klantenservice en technische ondersteuning. Door hun speciale support pagina, kunt u kijken op een aantal tips en tutorials van andere gebruikers, stoppen bij de gebruiker forums via hun community site en lees hun terugkeer en restitutie beleid.

Zij bieden een gratis trial versie van hun software, zodat u het product een eerste hand evaluatie kan geven voordat u besluit om het te kopen. Ook op de support pagina zijn directe links naar hun veelgestelde vragen lijsten en hun technische ondersteuning aanvraagformulieren, waarmee u in te vullen een gedetailleerde online vragenlijst en vervolgens direct naar hun ondersteunend personeel.

Over het geheel genomen MixMeister Express 7 DJ mixing software maakt de indruk van een goed programma voor beginners en intermediaire dj’s als gevolg van de eenvoudige en duidelijke interface; Maar misschien veteraan amateur-dj’s als overdreven eenvoudig zien en willen meer technische hulpmiddelen. service en support opties van het bedrijf zijn uitzonderlijk en het feit dat de software is compatibel met zowel Mac als PC is een pluspunt.