credit verslag – MyFICO 2017

De FICO scoren model is de meest gebruikte credit score rekenmachine beschikbaar. De MyFICO kredietrapport service biedt updates met betrekking tot uw credit verslag en credit score met behulp van dat model met zijn Score Horloge product – maar alleen voor Equifax data.

Overzicht

Om een ​​volledige blik op alles wat er wordt gerapporteerd aan alle drie de rapportage kredietbeoordelaars te krijgen, MyFICO beschikt over een aparte, drie-in-één rapport, die je apart moet aanschaffen. Dit betekent dat u niet regelmatig updates over uw algemene financiële gezondheid. Bovendien is de one-time drie-bureau credit verslag aankoop niet met monitoring diensten.

MyFICO biedt wel een ander krediet monitoring product, FICO Quarterly Monitoring, dat je informatie uit TransUnion geeft slechts, maar nogmaals, het is niet een volledige blik op uw kredietwaardigheid.

Hoewel het nuttig om een ​​jaarlijks krediet rapport dat de verslagen en scores van Equifax, TransUnion en Experian omvat kopen, zouden veel mensen graag om te zien wat er aan de hand met hun hele krediet geschiedenis op een meer regelmatige basis en zou willen dat om te komen met een systematische monitoring diensten.

Een van de dingen MyFICO doet heel goed is arm u nuttige educatieve informatie, zodat u geld en krediet kan beter te beheren, evenals beter omgaan met een groot aantal andere financiële kwesties.

Naast het krijgen van een gewone credit check, is het verstandig om jezelf voor te bereiden met zo veel mogelijk informatie over hoe kredietverstrekkers denken, hoe scores worden berekend en hoe je jezelf kunt positioneren om in een betere financiële situatie.

De MyFICO meldt u ontvangt bevat gedetailleerde informatie over welke aspecten van uw credit verslag factor in uw credit score. U kunt ook zien hoe ver boven uw credit cards, ontbrekende betalingen of het betalen van een schuld van invloed op uw score wanneer u gebruik maken van de FICO Score Simulator.

MyFICO maakt deel uit van de Fair Isaac Corporation, die de FICO score ontwikkeld. Dit scorende model is populair onder geldschieters, want met het, kunnen ze nauwkeurig bepalen van uw credit rating en het niveau van de risico’s die zij zouden nemen door te lenen u geld op basis van uw vorige financieel beheer keuzes.

De FICO score wordt rekening gehouden met de vraag of u laat op betalingen in het verleden zijn geweest, de verhouding van hoeveel krediet je hebt ten opzichte van hoeveel krediet je gebruikt, hoe lang u een krediet geschiedenis, wat voor soort krediet u gebruik hebben gehad en hoe vaak u hebt geprobeerd om krediet te krijgen in het verleden. Hoe hoger je score, hoe beter de rente die u ontvangt. De FICO model plaatst scores tussen de 300 en 850.

Het krediet monitoring diensten aan via MyFICO bieden gemakkelijk te begrijpen grafieken van hoe uw krediet aan het veranderen is. De grafieken tonen de gegevens in de driemaandelijkse intervallen. Daarnaast biedt deze dienst helpt u te identificeren twijfelachtige informatie op uw credit verslag. MyFICO loopt u door het onderzoeken van de informatie, die u kan helpen als je een fout te betwisten op uw krediet opnemen. Als iemand probeert om uw identiteit te stelen of als er wijzigingen aan uw krediet worden gemeld aan Equifax, MyFICO zal onmiddellijk u op de hoogte via e-mail of tekst. Er is ook een handige app die je kunt downloaden.

Door MyFICO, kunt u tot $ 25.000 van identiteitsdiefstal verzekeringsdekking. Je hebt ook een-op-een geschil bijstand en ondersteuning fraude. Als je verliest uw portemonnee of als iemand steelt, MyFICO biedt bescherming verloren portemonnee.

De MyFICO website bevat een financieel helpcentrum die duidelijk uitlegt wat uw FICO score betekent, samen met mogelijke april en de hypotheekrente voor uw FICO score bereiken. Dit help center bevat ook algemene informatie over hypotheken, creditcards, debiteurenbeheer, autoleningen, studentenleningen en identiteitsdiefstal. onderwijs sectie MyFICO’s biedt tal van nuttige artikelen, Q & A discussies, links naar hot topics forum, handige rekenmachines en educatieve video’s.

MyFICO is een handige dienst voor het bewaken van uw FICO credit score, maar de informatie is niet zo compleet als het zou kunnen zijn omdat het niet de gegevens van de andere twee credit rapportage agentschappen bevatten. U kunt de FICO Score Simulator gebruiken om een ​​plan om uw credit score te verhogen en verlagen van uw schuld gemakkelijk te maken. U krijgt toegang tot een aantal nuttige en educatieve materialen om u te helpen meer kennis over krediet in het algemeen en behouden van een goede rating of verbeteren van een arme.