credit card processing – TSYS Merchant Solutions, 2017

TSYS Merchant Solutions is een directe credit card processor en een van de grootste in de Verenigde Staten, de verwerking van meer dan $ 1 triljoen aan credit card transacties per jaar. Het biedt zowel interchange-plus en gedifferentieerde tarieven, maar vergt een engagement op lange termijn, wat niet ideaal voor bedrijven die net beginnen kan zijn.

Overzicht

De interchange-plus markeringen werden we in onze test geciteerd varieerde van 0,35% tot 0,50%, elk met een waarde van $ 0,10 per transactie fee. Deze markeringen zijn hoger dan het gemiddelde van 0,30% in onze beoordeling. De prijs die u ontvangt, kan variëren, afhankelijk van het maandelijkse bedrag in dollars transacties uw bedrijfsprocessen elke maand. De gefaseerde tarieven waren we geciteerd zijn meer concurrerend, te beginnen met een gekwalificeerde debetkaart tarief van 0,49%, dat is een van de betere tarieven die we zagen. TSYS heeft een lagere per-transactiekosten van haar tiered prijsplan dan andere processors die gedifferentieerde tarieven aangeboden, waardoor het een concurrerende optie maakt als je een hoog volume van kleinere tickets verwerken.

De maandelijkse kosten TSYS kosten zijn minder duur dan het gemiddelde, met een maandelijkse vergoeding van maximaal $ 10 en een jaarlijkse PCI-naleving fee van $ 75. Als u nodig hebt om te upgraden of de aankoop van een EMV-ready terminal, het verwerven van een uit TSYS kan duur zijn, zoals $ 349 voor een nieuwe terminal was een van de duurste prijzen die we geciteerd waren. Eén punt zich bewust zijn van is dat TSYS u automatisch up voor zijn Merchant Insights Essentiele programma en rekeningen die u $ 29,99 per maand na een proefperiode van 60 dagen. Als u niet wilt deelnemen aan dit programma, kunt u zich afmelden wanneer u zich aanmeldt.

TSYS Merchant Solutions posten een aantal van haar prijsstelling en vergoeding informatie op haar website, maar niet alle. Het bedrijf verantwoordelijken die onze testers sprak in strijd zijn met de informatie die zij verstrekt waren, het geven van verschillende tarieven voor elke tester die ook verschilt van zijn gepost prijzen waren.

Een van de grootste nadelen van deze credit card processor is de installatie en service voorwaarden. TSYS vereist dat alle handelaren om een ​​driejarig contract te ondertekenen. Het contract omvat een vroegtijdige beëindiging vergoeding die ieder jaar afneemt. Hoewel de contracten van onze testers kreeg een voorziening af te zien van de vergoeding bevatte, heeft zij niet de termijn van drie jaar tot maand-tot-maand dienst te verminderen.

TSYS heeft de langste setup-tijd van elke processor die we beoordeeld, het nemen van tussen de drie en vijf dagen om uw account te beginnen. De gemiddelde setup-tijd van de processors die we beoordeeld is twee dagen. Nadat u de verwerking van start, duurt het 1-2 werkdagen om het account te wissen en uw geld storten op uw zakelijke bankrekening, dat is ruim binnen de gemiddelde looptijd van de processors die we beoordeeld.

Zoals met veel credit card processors, kan uw klant ervaring sterk variëren, afhankelijk van uw rep. Een onervaren of unknowledgeable rep kan het proces bemoeilijken. In dergelijke gevallen moet u wellicht een andere customer service rep om te spreken te vragen. TSYS biedt handelaren met nuttige informatie over de credit card processing op haar website, en u kunt zich ook aanmelden voor een gratis informatieve nieuwsbrief.

TSYS is een van de grootste directe processoren in het land. Het heeft goede tiered tarieven met de beste vergoeding per transactie in onze review en een lager dan gemiddelde kosten. Echter, het vereist dat u een driejarig contract, dat is een veel langere verbintenis dan veel van zijn concurrenten nodig ondertekenen.