cloud hosting – WebHostingPad Cloud Hosting 2017 – Top Tens

WebHostingPad, opgericht in 2005, biedt een verscheidenheid aan oplossingen voor het web, waaronder enkele van de beste cloud hosting services. Dit platform biedt vele gemeenschappelijke kenmerken die we zochten bij het evalueren van cloud hosting-diensten. Veel van deze zijn ook onbeperkt.

Overzicht

De basis cloud hosting pakket geboden door WebHostingPad kunt u onbeperkt aantal domeinen en subdomeinen onder één account aan te maken. Unlimited cloud hosting betekent dat het bedrijf een limiet op het aantal domeinen die je kan hosten niet gebracht; in plaats daarvan, zijn je grenzen vastgesteld door de hoeveelheid schijfruimte die je hebt. Met deze cloud server basic hosting pakket, krijgt u 20 GB van toegewijde schijfruimte en 100 GB aan bandbreedte. Dit is de kleinste hoeveelheid schijfruimte die door een van de cloud hosting pakketten die we beoordeeld. Dit betekent dat u niet in staat zal zijn om zoveel accounts aan te maken, ook al zijn de functies zijn opgenomen, zoals onbeperkt.

Voor hulp en ondersteuning, kunt u contact opnemen met vertegenwoordigers van de 24 uur per dag, zeven dagen per week. Ondersteuning is beschikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Wanneer we deze diensten getest, vertegenwoordigers waren er snel bij om te reageren via live chat en op voorwaarde dat een betrouwbare, vriendelijke ondersteuning. Terwijl voorrang steun wordt aangeboden door deze dienst, het is alleen beschikbaar voor een extra maandelijkse vergoeding.

Het bedieningspaneel stelt u in staat om te integreren u hosting platform met een verscheidenheid aan populaire apps. Apps die u kunt integreren onder WordPress en Joomla. Deze dienst biedt ook toegang tot e-commerce functies, zoals een winkelwagentje.

Beveiligingsfuncties met basisdienst WebHostingPad’s zijn beperkter dan de andere diensten die wij beoordeeld. Terwijl site back-up is een van de aangeboden functies, heeft dit bedrijf je niet helpen met de sanering van het terrein. Functies die zijn opgenomen zijn anti-spam en een SSL-certificaat. Dit certificaat is een geweldige aanvulling als je ervoor kiest om de e-commerce oplossingen.

Hoewel deze dienst omvat een verscheidenheid van onbeperkte diensten in werkelijkheid bent u beperkt door de kleine hoeveelheden schijfruimte. Als u eenvoudig cloud hosting behoeften en niet veel bandbreedte vereisen, dan WebHostingPad is een goede keuze.