cloud hosting – InMotion Cloud Hosting 2017 – Top Tens

InMotion Hosting biedt enkele van de beste cloud hosting services en nauwgezet houdt aan de mogelijkheden die het biedt in haar cloud hosting plannen. Het bedrijf biedt een 90-dagen geld-terug garantie beleid, de langste van een van de cloud hosting plannen die we bekeken. Het biedt ook uw bestaande domeinnaam over te dragen aan zijn server zonder downtime of dataverlies. Voor de algehele grote hulp en ondersteuning, dit cloud hosting service verdient our Top Tien Gold Award.

hosting pakket

Met InMotion Hosting, heb je de optie van drie verschillende cloud hosting pakketten. Dit geeft u de flexibiliteit om een ​​startpunt plannen te kiezen en vervolgens uit te breiden of te upgraden als dat nodig is. Elk plan varieert het bedrag van websites die u kunt hosten en welk niveau van ondersteuning is opgenomen.

We testten de meest elementaire plan, de VPS-1000s. Dit plan geeft u de mogelijkheid om zo veel domeinen en subdomeinen maken als u wilt. Met onbeperkte mogelijkheden, bent u beperkt door de hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte in uw hosting pakket. InMotion Hosting biedt een ongeëvenaarde 60GB schijfruimte en 4 GB dedicated geheugen. Dit betekent dat uw onbeperkte mogelijkheden gaat veel verder met deze service dan bij een andere dienst op de line-up.

Grenzen van het plan InMotion Hosting’s omvatten alleen de mogelijkheid om een ​​IP-adres toe te voegen aan uw account en het feit dat u geen toegang tot een CPU core hebben.

Deze cloud hosting provider biedt eenvoudige ondersteuning en priority support. Hoewel slechts de hoogste prioriteit plannen omvat steun, de basis steun is grondig. U kunt de hulp en ondersteuning te bereiken via telefoon, e-mail of live chat, 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Dit is essentieel voor uw cloud hosting behoeften en zorgt ervoor dat als er iets mis is of uw website crasht gaat, iemand zal altijd beschikbaar om u te helpen.

Wanneer we de hulp en steun van InMotion Hosting getest, vonden we dat de vertegenwoordigers van de klantenservice waren deskundig en betrouwbaar. Afhankelijk van het tijdstip van de dag waarop we hulp gevraagd, wachttijd was ongeveer acht minuten. Dit is lager dan de industriestandaard.

Help en ondersteuning

De hulp en ondersteuning via de telefoon en live chat sterk gericht op het oplossen van problemen. Terwijl de hulp en ondersteuning vertegenwoordigers van een aantal andere diensten ‘proberen te verkopen agenda en plan upgrades duwen, Hosting InMotion’s vertegenwoordigers gericht op het diagnosticeren van problemen en verwees ons om behulpzaam secties in de online support center, het helpen van ons achterhalen hoe beter de tools te gebruiken ons platform heeft toegang tot.

De online-management tool is de standaard cPanel systeem dat wordt gebruikt door de meerderheid van de andere cloud hosting diensten die wij beoordeeld. Met behulp van het dashboard, kunt u controleren hoeveel schijfruimte uw sites consumeren en de hoeveelheid gebruikte bandbreedte per maand. App integraties zijn beschikbaar via de InMotion Hosting cPanel, dus het toevoegen van apps zoals WordPress en Joomla is een eenvoudige, een-stap-proces.

Het basisplan geeft geen toegang tot sommige meer geavanceerde functies, zoals e-commerce. Dit was teleurstellend; de meeste andere elementaire plannen bieden een vorm van e-commerce functies in hun fundamentele plannen.

Beveiligingsfuncties zijn een top aspect van het stuurhuis InMotion Hosting’s. Deze veilige cloud hosting provider biedt site back-up en herstel dankzij de beveiligingsfuncties. Als uw website heeft problemen of je nodig hebt om een ​​ex-lay-out te herstellen, kunt u opnieuw in te stellen met behulp van de meest recente automatische back-up van uw site. Over het algemeen heb je een gratis te herstellen om de vier maanden.

Een handige functie inbegrepen is de back-up tool. Op deze manier kunt u handmatige back-ups in plaats van te vertrouwen op het bedrijf om ze te draaien voor u. Door het handmatig uitvoeren van back-ups, kunt u uw site te herstellen op elk moment en kiezen welke back-up te herstellen.

InMotion Hosting is de beste cloud hosting provider die we hebben getest. Het bedrijf beginner pakket hosts maximaal twee websites op een bepaald moment en onbeperkt aantal domeinen en subdomeinen per account. U bent voorzien van meer specifieke schijfruimte en geheugen dan elke andere cloud hosting service die we hebben getest. De hulp en ondersteuning is uitzonderlijk. Het maakt niet uit wat uw niveau van ervaring, dit bedrijf heeft hulpmiddelen om te helpen bij het ontwikkelen, bevorderen en beheren van uw website.

Control Options Panel

veiligheid

Overzicht