vaatwasser – LG EasyRack 2017

Als één van de meer standaard vaatwassers van LG, de LG LDS5040ST Semi-geïntegreerde vaatwasser met flexibele EasyRack System geeft u een voldoende aantal wasbeurten en wassen opties te reinigen, desinfecteren en drogen uw gerechten. Daarnaast is het voorzien van LG’s EasyRack System, waarmee u niet alleen geschikt tot 14 couverts in een belasting, maar ook om de rekken aan te passen aan te passen aan de specifieke gerechten die u laden. Deze LG toestel heeft een 50-decibel rating geluid, waardoor het vrij rustig maakt, maar het is eigenlijk een van de luidste eenheden in onze vaatwasser vergelijking.

Overzicht

U hoeft niet een spoeling-only wasbeurt met deze LG vaatwasser te krijgen, maar het wasprogramma Het bevat voldoende zijn. Je krijgt macht scrub, normale, gevoelige en snelle op dit toestel, die u zal toestaan ​​om licht te reinigen om sterk vervuild servies zonder enig probleem. Het bevat ook een bovenste-rack-only wasprogramma, waarmee u een kleine lading van gerechten te voeren zonder het gebruik van een onnodige hoeveelheid water.

Deze afwasmachine is niet voorzien van een verwarmd dry-functie, zoals velen doen, maar het bevat wel een eco-vriendelijke dry-functie. LG’s hybride condensatie droogsysteem is energie-efficiënt, omdat het niet een verwarmingselement niet gebruikt voor de gerechten te drogen, maar in plaats daarvan droogt ze met de warmte die wordt gegenereerd tijdens het wassen.

Het dragen van de ENERGY STAR-label, zal deze LG EasyRack vaatwasser kost je een geschatte $ 27 per jaar te bedienen. Dit is een van de minst dure in onze vaatwasmachine vergelijking.

LG biedt een iets boven het gemiddelde vaatwasser garantie met zijn eenheden. Elke arbeid wordt gedekt voor het eerste jaar, en alle onderdelen zijn gedekt voor de eerste twee jaar – een jaar langer dan de industrie standaard. Bovendien, de rekken en de elektronica zijn verzekerd voor de eerste vijf jaar, en het bad en de deur voering zijn gedekt door een levenslange garantie.

Contact opnemen met LG voor de hulp en steun is zeer eenvoudig. U kunt contact opnemen met vertegenwoordigers per telefoon, e-mail of live chat op de website van de vennootschap. Daarnaast kunt u productondersteuning via video tutorials op de LG website te krijgen. U kunt ook de gebruikershandleiding voor snelle en eenvoudige toegang tot het oplossen van problemen te downloaden informatie, indien nodig.

De LG LDS5040ST Semi-geïntegreerde vaatwasser met flexibele EasyRack System maakt het eenvoudig om een ​​groot aantal gerechten passen in slechts een lading met haar EasyRack System, en gerechten uit schoon, ontsmet en droog komen. U zult ook genieten van een zeer energie-efficiënte vaatwasser dat soort zal zijn om uw portemonnee.