tandheelkundige korting plannen – Geruststelling 2017

Geruststelling Dental biedt een tandheelkundige korting plan dat bespaart u en uw gezin geld als je tandheelkundige werk nodig. Na het ophalen van uw tandheelkundige kaart, presenteren u een deelnemende tandartspraktijk en ontvang tot 50 procent korting op het werk dat u nodig hebt gedaan. De tarieven voor tandheelkundige kortingen te krijgen door middel van dit bedrijf zijn voor iedereen hetzelfde zonder hogere kosten als gevolg van leeftijd of gezondheid.

U betaalt deze korting tandheelkundige plan op maandbasis en ontvang een lidkaart die dekking biedt voor uw directe familie. Als u een tandarts te bezoeken van een genoteerd op de kaart deelnemende netwerk, kunt u een korting tussen 15 procent en 50 procent op tandheelkundige ingrepen.

Alles wat je doet is kiezen voor een tandarts, een afspraak maken en presenteren van de kaart wanneer je er aankomt om uw korting te ontvangen. Rond 132.000 netwerken hebben zich aangemeld om service te verlenen voor dit plan, dus er is een goede kans dat je een tandarts in de buurt van uw omgeving. U ontvangt een tijdelijke kaart onmiddellijk voor uw gebruik en uw permanente kaart komt in de e-mail in een week tot 10 dagen. Als u van gedachten verandert, kunt u uw lidmaatschap opzeggen als het binnen 30 dagen.

Deze tandheelkundige korting dekking aanwezig is in de meeste staten. Echter, degenen die in Alaska, Vermont, Rhode Island en Washington kan niet inschrijven voor dit programma. Controleren om te zien of het in uw omgeving is aan te raden.

Vanwege de uitgebreide dekking van de korting tandheelkundige plan, moet je geen probleem hebt het vinden van een tandarts als je de diensten van een buiten uw gebied nodig hebt, of u nu op vakantie of gewoon een bezoek buiten de staat. Het ontbreken van beperkingen in dit plan maakt het mogelijk om een ‚Äč‚Äčkorting op tandheelkundige werk te ontvangen, zolang je een van de deelnemende tandartsen gebruiken.

Extra dekking wordt geleverd met deze korting tandheelkundige plan. Het omvat kortingen op visie behoeften, zoals brillen en oogonderzoek. Het geeft je ook kortingen op recepten, zowel generieke of merknaam medicijnen. Er is geen monetaire dop op de dekking, ongeacht het aantal keren dat u en uw gezin de service te gebruiken. Ook zijn er geen grenzen aan de prijs van de tandheelkundige werk dat u nodig hebt.

Geruststelling Dental biedt een tandheelkundige korting die alle directe familieleden voor een maandelijks bedrag is inclusief en omvat een breed scala van tandheelkundige ingrepen, met inbegrip van het gebit, de vullingen, extracties en gebitten. Het heeft een groot aantal aanbieders en is verkrijgbaar in de meeste staten.