luchtontvochtigers – EdgeStar DEP501EW 2017

De EdgeStar DEP501EW luchtontvochtiger werkt goed bij het verwijderen van vocht uit grote leefruimte, en dit toestel is bijzonder geschikt om te functioneren als een kelder ontvochtiger. Het toestel kan een groot gebied te ontvochtigen, ondanks het feit dat de hoeveelheid vocht hij uittreksels uit de lucht, 50 pinten in een periode van 24 uur, is lager dan sommige van de top-ranked luchtontvochtigers, die, ter vergelijking, kan verwijderen tot 70 pinten.

Overzicht

Deze ontvochtiger verwijdert vocht uit gebieden die kunnen oplopen tot 3.000 vierkante voet in grootte. De collectie reservoir bevat 15,9 pinten water, dat vermindert hoe vaak moet je de emmer leeg.

De EdgeStar heeft ook een aantal unieke eigenschappen die het goed lenen voor ontvochtigen kelders. Het is ontworpen om te functioneren in het weer zo laag als 41 graden Fahrenheit, plus de ontdooiing functie voorkomt dat het water en vocht op de machine bevriest in koele temperaturen.

Het apparaat beschikt over verschillende functies die het een self-het behoud van de machine te maken. Het beschikt over een hygrostaat met een bereik van 35 tot 80 procent relatieve vochtigheid. Het heeft ook een digitale bedieningspaneel dat de automatische herstart, shut-off, ontdooien en de timer knoppen houdt. De herstart functie wordt het apparaat automatisch weer in het geval van een stroomstoring, terwijl de automatische uitschakeling schakelt de machine uit wanneer de gewenste vochtigheidsgraad worden bereikt of de emmer vol is.

Net als de meeste ontvochtigers, het EdgeStar heeft een verwijderbare luchtfilter en twee-speed fan, al is het niet een rustig luchtontvochtiger aan beide fan setting. Het heeft ook een full-emmer alert, evenals klein venster, zodat u kunt zien hoeveel water heeft verzameld in de emmer.

Als u niet wilt dat de emmer in dienst, dan kunt u een slang aan te sluiten op de ingebouwde adapter om uit te lekken naar de ontvochtiger. Hoewel het niet een drain pomp hebben, als het apparaat in de buurt van een drain, kunt u nog steeds gebruik maken van de continue drainage functie.

Hoewel de ontvochtiger is ontworpen voor gebruik in grote ruimten, het gebruik van een minimale hoeveelheid energie. Deze ontvochtiger verbruikt slechts 520 Watt tijdens het gebruik. Het heeft een Energy Star-certificering die verder aangeeft dat het een kleine impact op uw energierekening en het milieu. Deze ontvochtiger wordt ondersteund met een garantie van een jaar.

Dit is een draagbare, 50-pint ontvochtiger, die bijdraagt ​​aan de handigheid voor het verwijderen van overtollig vocht uit verschillende kamers in uw huis. Het weegt slechts 36 pond, die aanzienlijk lager is dan andere ontvochtigers zijn kracht en grootte. U kunt het discreet plaatsen in uw huis, en het heeft vier zwenkwielen om de mobiliteit te verbeteren.

De EdgeStar DEP501EW is een energie-efficiënte ontvochtiger die effectief vocht uit grote leefruimte. Hoewel het ontbreekt aan een afvoerpomp, het toestel zichzelf in stand houden en vereist een minimale begeleiding. Afgezien van de verplichting om de emmer om zo vaak leeg – of sluit een slang zodat het kan legen in een nabijgelegen afvoer – het ontvochtigt uw huis of je er bent of niet.