krultangen – Amika Digital Titanium Pro 2017

De Amika Digital Titanium Pro Curler is een krachtige haarkrulspeld dat onze Top Tien beoordelingen Gold Award ontvangen. Dit haar styler geeft je mooie krullen, ongeacht je haartype. Deze krultang is voorzien van een digitaal display, een titanium vat en een veerklem. Het heeft ook een unieke kleur ontwerp, waardoor de persoonlijkheid apparaat en de creativiteit die u niet zult vinden in veel krultangen. Bovendien kan deze Amika product 450 graden Fahrenheit te bereiken, waardoor het een van de heetste krultangen op onze line-up. Het verwarmt ook snel op en heeft een garantie van een jaar.

Prestaties en veelzijdigheid

Het ontwerp van deze krultang voldoet aan onze vol verwachtingen. Dit Amika haarkrulspeld beschikt over een veerklem en een titanium vat. De titanium geleidt warmte goed, zorgt voor een snelle opwarming en hoge temperaturen. Het is ook duurzaam en niet gemakkelijk breken. Het vat is 1,25 inch. Hoe ooit, andere grootte-opties zijn beschikbaar vanaf Amika.

Een van de voordelen van deze krultang is de hoge warmteopties. Het kan een temperatuur van 450 graden Celsius, het hoogste maximale zagen op een krultang bereiken. De hoge temperatuur is het beste voor dik en grof haar en maakt het mogelijk dat de krullen om te verblijven voor enkele uren. Wanneer we dit product getest, bleef het op een constante temperatuur en gekruld haar snel.

Deze krultang biedt instellingen op lage temperatuur van 200 graden Fahrenheit, die u voorziet krullen zonder dat warmte schade aan dun of fijn haar. Het heeft vijf standen in alle. Als je dun of fijn haar, wil je een lage stand gebruiken of het zal je haar beschadigen.

Hoewel de krultang wordt zeer warm, het warmt snel op. Het duurde iets meer dan twee minuten tot 380 graden Fahrenheit bereiken. We zijn ook onder de indruk van het algemene ontwerp van de krultang. De buitenkant is voorzien van een kleurrijk ontwerp dat is leuk en creatief. Veel krultangen zijn gewoon zwart en missen elke creatieve ontwerp patroon.

Dit Amika krultang biedt tal van veiligheidsvoorzieningen. Het heeft een digitale display, die vele krultangen niet bieden. De digitale display kunt u eenvoudig zien en aan te passen de temperatuur van uw krultang. Wanneer u het apparaat gebruikt, het digitale scherm begint blauw en groen als het de gewenste temperatuur bereikt.

Veiligheid en Gemak

De krultang schakelt uit op zijn eigen, maar u moet eerst de sleep timer in te stellen. Veel soortgelijke krultangen bieden geen type slaap optie, hoewel sommige hebben automatische uitschakeling zonder dat u iets te doen.

Als u uw handen en vingers te beschermen tegen brandwonden, de krultang is voorzien van een hittebestendige handschoen. We zijn blij om de handschoen die bij dit haarverzorging product te zien, zoals u hebt om deze los te kopen met een aantal soortgelijke krultangen.

Toch zouden we graag meer accessoires meegeleverd met dit apparaat te zien. Een beschermende hitteschild zou beschermen uw vingers of voorwerpen van het krijgen van verbrand wanneer het apparaat is uitgeschakeld en cooling down of als u het transport van de krultang voordat deze volledig is afgekoeld.

Het netsnoer gemak maakt deze krultang, aangezien het 7 feet, 10 inches lang. Het snoer ook draait, waarmee u het haar achter je hoofd gemakkelijk, zonder het snoer constant in de weg.

Dit Amika haarkrulspeld is alleen gedekt voor een jaar onder de garantie van de fabrikant. We willen graag een langere garantie te zien voor een dergelijke krachtige krultang. Een jaar is het gemiddelde bedrag van de tijd; de beste garanties zijn vijf jaar of meer. We zouden verwachten dat deze geavanceerde en duurzame haarkrulspeld te laten vallen voor veel langer.

Amika heeft niet veel mogelijkheden voor het bereiken van een support medewerker. E-mail is beschikbaar als u nog vragen of opmerkingen. We stuurden een aantal vragen aan het bedrijf, en we kregen gedetailleerde antwoorden na een paar dagen. Echter, we konden geen telefoon opties voor het direct spreken met een vertegenwoordiger, dat is teleurstellend te vinden.

Help en ondersteuning

De Amika Digital Titanium Pro Curler is een van de heetste, meest duurzame krultangen beschikbaar. Dit haarkrulspeld zorgt voor hoge temperaturen, een digitaal display, slaap timing opties en een lange draaibare snoer. De titanium vat geeft het snelle opwarming en duurzaamheid. We willen graag een langere garantie en telefonische klantenservice te zien, maar het Amika Digital Titanium Pro Curler is nog steeds de beste krultang beschikbaar en kunnen mooie krullen te brengen voor alle soorten en lengtes van het haar.

Overzicht