hometrainer – Diamondback Fitness 510Sr 2017

De Diamondback Fitness 510Sr is een van de beste ligfietsen op onze line-up. Het is ook de ontvanger van onze Top Tien beoordelingen Bronze Award. Deze hometrainer is voorzien van een LCD-display, een ingebouwde media center, ventilatoren en 20 vooraf ingestelde trainingsprogramma’s. Het biedt ook een grote, verstelbare stoel, en een verstelbare console voor gemakkelijk bekijken. Echter, is deze hometrainer ontbreekt een handvol van de functies die u kunt vinden met soortgelijke producten.

geschiktheid

Deze fiets is voorzien van 20 vooraf ingestelde workouts dat de intensiteit van je training en de algehele prestaties kunnen verhogen. Het bevat ook 16 weerstandsniveaus om uit te kiezen, dat is dezelfde hoeveelheid weerstandsniveaus die u op vele soortgelijke fietsen te vinden. Echter, een nadeel van dit apparaat is dat het niet integreren met training toepassingen zoals iFit- of Google Maps. Dit soort toepassingen kunt u specifieke routes te kiezen voor uw training, gemakkelijker te beheren van uw workouts en bekijk uw workout geschiedenis.

De ligfiets ontwerp van deze hometrainer is uitstekend geschikt voor ouderen of mensen met gewrichtsproblemen. Het is ontworpen met een maximum aan comfort in het achterhoofd. U kunt de grote stoel en het stuur aan te passen aan uw specifieke hoogte te passen. We waren onder de indruk te horen dat je het stuur aan te passen, want dit is een eigenschap die niet gevonden wordt in vele hometrainers. Bovendien kunt u ook het LCD-display console voor duidelijke weergave aan te passen. Echter, de plaats op deze fiets niet leunen, dat is teleurstellend.

Het LCD-scherm kunt u al uw workout statistieken te bekijken. U kunt de verbrande calorie├źn te bekijken, afstand, snelheid en de totale tijd die u uitgewerkt. Dit is ook waar u kunt kiezen uit een van de 20 vooraf ingestelde workouts of weerstand instellingen. De fiets heeft ook een boek rust en een koelventilator.

De ingebouwde media center is een opvallende kenmerk van dit product. De media center beschikt over ingebouwde luidsprekers, audio-ingangen en een USB-apparaat oplader te zorgen dat u nooit opraken van de batterij op uw mobiele apparaat in het midden van je workout. Deze functies zijn alleen te vinden op de beste stationaire fietsen.

Diamondback Fitness voldeed aan onze volledige verwachtingen voor hulp en ondersteuning. Als u nog vragen of wilt u communiceren met een medewerker van de klantenservice, e-mail, telefoon en live-chat support opties zijn beschikbaar. Bovendien is dit bedrijf biedt een uitstekende garantie op de hometrainers. De Diamondback Fitness 510Sr’s frame is gedekt door een levenslange garantie, alle bewegende delen vallen onder een garantie van drie jaar, en arbeid is bedekt onder een garantie van een jaar.

Veelzijdigheid & Comfort

De Diamondback Fitness 510Sr is een van de beste opties voor een ligfiets hometrainer. Het voorziet in een ingebouwde media center, ventilator en boek rusten. Het bevat ook maximaal 20 vooraf ingestelde workouts en 16 weerstandsniveaus. We zouden graag meer opties, zoals integratie met workout applicaties en de mogelijkheid om de grote stoel leunt zien. Echter, als je een hometrainer voor thuis die veel extra’s biedt wilt, de Diamondback Fitness 510Sr kan de workout metgezel je nodig hebt.

Help en ondersteuning

Overzicht