gezichtsreiniging borstels – Essential Skin Solutions, 2017

De Perfect Skin Face & Body Cleansing Brush is ontworpen om te zorgen voor bijna elk deel van je lichaam. Het beschikt over drie verschillende borstels, met inbegrip van een puimsteen bevestiging, om je huid glad en schoon te houden.

Deze gezichtsreiniging borstel is ontworpen om een ​​volledige lichamelijke behandeling. Met zijn diverse borstels, deze sonische borstel is bedoeld om de vlekken te bestrijden en te verminderen acne littekens bij regelmatig gebruik. Geen aparte cleanser is inbegrepen bij de set, maar het toevoegen van de ene naar de gezichtsreiniging kwast kan het totale effect van de borstel te veranderen. Echter, een fabrikant is niet verantwoordelijk voor eventuele bijwerkingen te cleanser een ander bedrijf. Deze borstel komen met een huid corrector die chemisch is ontworpen om het verschijnen van bruine vlekken, roodheid, fijne lijntjes en rimpels. Het helpt ook om acne littekens te behandelen.

De elektrische borstel gezicht vereist vier AA-batterijen. Hoewel dit draagt ​​bij aan de kosten van het toestel, als je batterijen bijna leeg beginnen lopen in het midden van je nachtelijke huidverzorging, u de batterijen te vervangen en door te gaan in plaats van te wachten tot het apparaat op te laden.

Binnen de boxed gezicht borstel kit ontvangt u het apparaat, een exfoliërende borstel, een stevigere microdermabrasie borstel, een gevoelige borstel voor je gezicht, en een puimsteen bevestiging voor ruige gebieden, zoals je hielen en voeten. Het bedrijf borstel mag niet worden gebruikt elke dag als gevolg van de intensiteit waarmee het exfoliates uw huid. U kunt echter de gevoelige borstel te gebruiken voor je gezicht dagelijks om uw huid schoon te houden. Volgens de fabrikant, dit systeem helpt je poriën open te stellen, zodat reinigingsmiddelen dieper schoon te maken en maakt je huid om na de reiniging producten zoals moisturizers en toners te absorberen. Omdat er zo veel bijlagen, kunt u de wisselende borstels gebruiken om te zorgen voor uw huid helemaal over te nemen, waardoor het bedrag van de producten die u gebruikt voor deze verschillende vormen van zorg te verminderen.

Deze one-speed gezicht borstel set is volledig waterdicht, waardoor u de flexibiliteit om het te gebruiken, zowel in en uit de douche op een regelmatige basis, zonder het risico van waterschade. Het komt met een geld-terug-garantie in geval u niet tevreden bent met de prestaties of de stijl van dit product. website van de fabrikant voorziet niet in een tijdschema voor deze proefperiode, maar zegt dat de belofte is onvoorwaardelijk, zodat u het terug voor een reden.

De Perfect Skin Face & Body Cleansing Brush is waterdicht, komt met een snelheid en beschikt over genoeg bijlagen om te zorgen voor al uw huid. Echter, het maakt gebruik van een volledige vier-pack van batterijen elke keer dat je nodig hebt om ze te vervangen. De fabrikant biedt een 100 procent goed-geld-terug garantie als u niet tevreden bent met de borstel.