enterprise chat software – ClickAndChat 2017

ClickAndChat is de onderneming chat-software provider voor Honda, Toyota, Ford, BMW, Brigham Young University en een assortiment van credit unions. Het heeft een overvloed aan functies die geschikt zijn voor grotere ondernemingen. Wij van dit bedrijf schaalbare Live Chat Software beoordeeld, hoewel het bedrijf biedt ook een Live Operator Service, die is geprijsd door de chat en biedt externe chat-agents voor u. U kunt besluiten om beide te kopen, met behulp van de Live Chat Operator Dienst als een after-hours verlengstuk van uw eigen zakelijke praatje.

Overzicht

De gastheer omgeving van ClickAndChat is eenvoudig te installeren, zoals de integratie met tools die u al gebruikt, zoals Salesforce. De software stelt u in staat om potentiële klanten op te sporen en te pro-actieve chat-verzoeken. U kunt ook parameters over de pagina’s een bezoeker cheques of hoe lang ze op uw site bent geweest en laat de applicatie stuurt de chat verzoeken automatisch. Operators en managers kunnen chats te brengen en plannen bepaalde soorten praatje als afdeling specifiek. En, als je nieuwe exploitanten traint, kunt u de Whisper functie gebruiken om privéberichten rechts om het chatvenster te sturen. Deze berichten kunnen worden herinneringen over wat te zeggen volgende of waar specifieke informatie te vinden.

Een van ClickAndChat handigste hulpmiddelen is de mogelijkheid om het chatbericht te zetten in een e-mail die naar de klant na een praatje kan worden verzonden. Dit helpt de klant te herinneren het gesprek en is een goede gelegenheid om de bereidheid van de onderneming om te helpen of om een ​​coupon te sturen naar de klant aan te moedigen om hun aankoop te voltooien herformuleren.

De ingebouwde in de vertaling tool die ClickAndChat biedt ook een waardevolle eigenschap. Aangeboden in 14 talen, de taal te kiezen u voor uw bedrijf chatbericht en wat je typt in het Engels of de gewenste taal wordt in de taal van de keuze van uw klant naar de klant gestuurd. In multiculturele ondernemingen, met een dergelijke taalopties kunt u in staat om uw klantenbestand aanzienlijk uit te breiden zonder speciale personeel.

Rich volgen en monitoren van informatie maakt ook deel uit van het aanbod chat software provider ClickAndChat’s. Deze informatie omvat de geografische locatie van een bezoeker, de recente surfgeschiedenis en nog veel meer. Deze software maakt het eenvoudig om een ​​groot aantal geautomatiseerde rapportages en geavanceerde analyses lopen evenals de nuttige en kostenbesparende Pay Per Click (PPC) tracking-functie omhoog te trekken.

U kunt controleren zo veel sites als u wilt met uw ClickAndChat software, maar je kan niet worden uitgevoerd chatten op meerdere sites tegelijk. Om je chat knoppen op een tweede of volgende website plaatst, moet u mogelijk extra sitelicenties, iets dat de meeste andere chat-diensten niet nodig te kopen.

ClickAndChat zorgt voor de veiligheid van uw gegevens en de bestanden, formulieren en berichten die door uw klant met een hoge mate van encryptie en beveiliging. Het bedrijf, waarvan de software heeft zelfs een fraude-detectie functie die helpt spam te voorkomen. Bovendien, als een bezoeker doet proberen om uw team of chats onrechte spam, agenten kunnen de overtredende IP-adres te blokkeren en te voorkomen dat het maken van verder contact met het bedrijf.

Zolang je alleen van plan om het te gebruiken op een site, ClickAndChat software biedt een goede gastheer milieu en operator, rapportage, tracking en monitoring functies; het biedt alles wat u nodig een succesvol te implementeren en te beveiligen live chat service.