elektrische rolstoelen – Drive Medische Titan X23, 2017

The Drive Medical Titan X23 is onze Top Tien Reviews Bronze Award winnaar. Deze elektrische rolstoel is voorzien van een neerklapbare rugleuning, een maximale snelheid van 4 mph en een 25-inch draaicirkel. Bovendien kunt u gemakkelijk deze rolstoel aan te passen aan de specifieke hoogte van de ruiter te voldoen, en het plooien om het transport van het eenvoudig. Bovendien, deze stoel heeft een uitstekende garantie.

manoeuvreerbaarheid

Deze gemotoriseerde rolstoel heeft een goede set van basismobiliteit kenmerken: het is een maximale snelheid van 4 mph, wat gemiddeld is voor dit type van elektrisch bediende stoel bereikt. Daarnaast kunt u ongeveer 15 mijl rijden op een enkele batterijlading, eveneens vergelijkbaar met vele vergelijkbare modellen op onze line-up.

Echter, dit Drive Medical rolstoel beschikt over een vrij kleine draaicirkel. De Titan X23 heeft een 25-inch draaicirkel, die strak in vergelijking met andere rolstoelen op onze line-up. Hoe strakker draaicirkel is ideaal voor het navigeren die strakke, scherpe hoeken thuis of in de winkel.

Deze rolstoelen biedt een aantal comfort en design features. De stoel draait en kan worden verhoogd tot de hoogte van de berijder te passen. De hoofdsteun, armleuningen en voetensteun zijn ook instelbaar. Bovendien is de zitting en rugleuning heeft veel vulling voor die lange ritten.

De Titan X23 klapt naar beneden, zodat u het in uw voertuig kunt laden. Bovendien is de grootte van dit product is niet te groot en omvangrijk. Het model weegt 158 ​​pond, en het is slechts 44 duim lang, 24 inch breed en 40 inch lang. Het is geschikt voor een rijder met een gewicht tot 300 pond. Hoe zwaarder de bestuurder, echter hoe meer de snelheid van de rolstoel beïnvloed.

Drive Medical garantie is een van de beste die we zagen voor een elektrische rolstoel. het frame van de gemotoriseerde rolstoel wordt gedekt door een levenslange garantie, en zijn elektronische onderdelen komen aan bod gedurende 14 maanden. De accu’s op dit product zijn ook gedekt voor zes maanden.

Comfort & Design

Daarnaast zijn er verschillende opties beschikbaar vanaf Medical Drive als je nodig hebt om te communiceren met een vertegenwoordiger van de klant. E-mail, telefoon en live chat zijn allemaal beschikbaar, en u kunt ook toegang krijgen tot de elektrische rolstoel gebruikers handleiding op de website van het bedrijf.

Er zijn veel voordelen aan de Drive Medical Titan X23, met inbegrip van een korte draaicirkel, vouwen mogelijkheden en een uitstekende garantie. U kunt ook de zithoogte, voetsteunen, hoofdsteunen en armleuningen aan te passen. De snelheid en de levensduur van de batterij van dit model zijn slechts gemiddeld in vergelijking met de beste elektrische rolstoelen, maar de handige ontwerp en de top-notch garantie maken deze gemotoriseerde rolstoel waard uw medewerking.

Help en ondersteuning

Overzicht