eierkokers – Nordic Ware 2017

De Nordic Ware eierkoker kunt u soft- en hard gekookte eieren te bereiden in de magnetron in een compacte, ei-vormige keuken accessoire. Dit eierkoker is vaatwasmachinebestendig, dus opruimen is eenvoudig.

Gemaakt van BPA- en melamine-vrij plastic, dit kleine eierkoker gaat recht in de magnetron om je items te maken. De binnenkant heeft een aluminium insert, die elk ei houdt tijdens het koken. Het fornuis biedt plaats aan maximaal vier eieren op een tijd en bereidt ze in minder dan 10 minuten. Kies tussen zacht gekookt en hard-boiled, en volg de aanwijzingen om hen voor te bereiden op uw geselecteerde niveau.

Dit fornuis wordt geproduceerd in de VS, waar Nordic nauwlettend de materialen en processen gebruikt. Zijn praktijken tijdens de productie zorgen ervoor dat het fornuis verlaat als minuscule een eco-voetafdruk mogelijk te maken.

Dit apparaat heeft geen aan / uit schakelaar, aangezien verwarmt, terwijl in de magnetron. Zodra het deksel op zijn plaats is, is er geen metaal blootgesteld tijdens het verwarmen. Met een gewicht van onder een pond, deze hardgekookte eierkoker meet 8,38 x 4,63 x 5,38 inch, waardoor het compact genoeg om gemakkelijk op te slaan. Het lichtgewicht ontwerp maakt het ook makkelijk mee te nemen met u aan het werk of tijdens het reizen naar gekookte eieren te bereiden bij het koken van water is niet altijd een optie.

De lengte van de tijd je kookt je eieren voor hangt af van het vermogen van de magnetron en de hardheid je wilt dat ze gekookt, met hun maximale kooktijd op ongeveer 10 minuten. Hogere-aangedreven microgolven vereisen minder tijd vanwege hun hoge wattage.

Deze magnetron eierkoker kunt u een gezonde snack of ontbijt te maken terwijl u aan andere dingen in uw keuken met alle ruimte die u nodig hebt op uw kookplaat. Er is geen noodzaak om de houder te doorboren, door de groeven van de geperforeerde plaat in de pan. Warm water is niet nodig om ze ook bereiden, vanwege de indeling van het interieur. Wanneer het tijd is om deze gadget te reinigen, kunt u alles in de vaatwasser plaatsen.

U kunt gebruik maken van de Nordic Ware eierkoker verschilt in de magnetron zonder dat een directe voeding. Dit midpriced eierkoker is geschikt voor koks zonder al te veel keuken ruimte.