ebooks software – Pressbooks 2017

Pressbooks is één van de meest diverse eBook creator diensten voor fictie schrijvers. Het heeft zo veel manieren om uw werk kijken onderscheidende, gepolijst en professioneel. Hoewel het mist een aantal van de meer gediversifieerde templates voor het schrijven van materiaal buiten de nieuwe vorm, het biedt nog steeds genoeg te behoren tot de beste.

Overzicht

eBook maker software heeft vaak manieren om uw eBooks merk, en deze dienst is dat genomen en lopen mee. Niet alleen heeft het brandmerken, maar het laat je ook aanpassen pagina overgangen, vertalen uw werk in meerdere talen, publiceer uw eBooks op formaten zoals Kindle en CreateSpace, en maken foto’s naadloos. Al deze functies zijn eenvoudig te vinden en te gebruiken, en de enige klacht die we hebben is dat soms het was een beetje traag in onze tests, en we moesten wachten voor bepaalde taken in te vullen.

De enige echte tekortkoming van dit eBook design service is dat het niet is gemaakt om tijdschriften, albums, prentenboeken, of iets anders buiten romans, gidsen en professionele materialen te creëren. Deze dienst heeft niet veel te helpen bij het familie-georiënteerde digitale boeken die meer voor persoonlijke herinnering dan professionele distributie te creëren bieden. Echter, veel verschillende stijlen zijn beschikbaar voor u als romanschrijver. Het biedt gothic-stijl sjablonen, meer bubbels uitziende fonts, en een verscheidenheid aan andere manieren om te helpen bij het kiezen van de sfeer van uw schrijven.

U kunt verschillende bestandsformaten op de dienst, zoals HTML, MOBI en PDF te gebruiken. Het toevoegen van graphics is ook een optie voor Pressbooks. De foto’s die we overgebracht naar de dienst waren duidelijk en niet significant te veranderen van hun eerste verschijning. Het doet er niet toe dat u het geluid of videobestanden te uploaden naar uw werk.

De ondersteunende diensten zijn zeer up-to-date. Hoewel de dienst een eenvoudige handleiding heeft, er zijn genoeg tutorials en advies op de website om dat goed te maken. De dienst vereist geen in-store te kopen, omdat je het kunt openen rechts af van haar site. U kunt contact opnemen met vertegenwoordigers site via e-mail als u vragen hebt.

Pressbooks is een uitstekende manier om uw eBooks kijken uniek en van hoge kwaliteit. Het is niet zo inclusief alle vormen van digitaal schrijven als u andere informatie, maar het biedt nog steeds genoeg om onze sterke aanbeveling ontvangen.