digitale media studio – Corel Digital Studio

Corel Digital Media Studio 2010 is een niveau van de consument foto / video editing tool ontworpen om de behoeften van zowat iedereen met een digitale point-and-click camera te voldoen. Het heeft een uniforme gebruikersinterface die belangrijk editing en publishing tools zet binnen handbereik.

Overzicht

Deze digitale media studio kunt u slepen en neerzetten om uw foto’s en video’s ordenen in handige albums. Zodra deze albums zijn gemaakt zijn er een verscheidenheid van de export / functies voor het delen van het eenvoudig afdrukken van foto’s om ze online te delen via Facebook of Flickr.

Corel Digital Media Studio 2010 brengt foto’s, video, audio, en afspelen samen in een gemakkelijk te gebruiken pakket geschikt voor elke fotograaf.

Wat zit er in de doos?

Als uw camera maakt digitale foto’s; Corel Digital Studio 2010 kan waarschijnlijk importeren uit het. Of u nu een traditionele point-and-shoot digitale camera of een mobiele telefoon camera, kunt u eenvoudig importeren gegevens te gebruiken in de media organisator in deze toepassing. Gewoon de stekker in het apparaat en Corel lokaliseert media bestanden automatisch.

Als de beelden al op uw computer, klikt u op het pictogram computer nadat u importeren selecteren. Dit zal u toelaten om uw lokale computer bladeren om ondersteunde afbeeldingen te vinden.

Ondersteunde image invoer formaten zijn BMP, JP2, JPC, JPEG, PNG, TGA, TIFF / TIF, GIF, RAW, en PSPIMAGE.

Corel PaintShop Photo Express 2010 biedt een eenvoudig te gebruiken verzameling van tools die iedereen kan gebruiken. Basisinstrumenten zoals beeld rechtzetten, bijsnijden, beeld vergroten of verkleinen, en rode ogen verwijderen helpen om foto’s er absoluut de beste.

De quick fix tool analyseert beelden en maakt correcties automatisch. Dit kan eenvoudig vast te stellen voorkomende problemen met foto, zoals helderheid, contrast, en kleine vlekken. Wilt u nog meer creatief met uw foto’s er te komen is een werkbalk aan de rechterkant van het scherm voor meer instrumenten. Deze omvatten fine tuning instrumenten, foto randen en frames, en zelfs filters zoals zwart-wit en sepia.

Vergeet niet om ook kijken op de tandenborstel gereedschap en de bruine kleur borstel. De tandenborstel tool kunt u snel verkleurde tanden witter te maken, terwijl de bruine kleur borstel geeft kleur aan uitgewassen huidtinten.

Deze applicatie heeft geen bieden geavanceerde fotobewerking, zoals klonen, lagen, of geavanceerde selectie gereedschappen, maar deze zijn eigenlijk alleen nuttig om meer gevorderde fotografen en neem de tijd om te overmeesteren.

Net als bij foto vast te leggen, Corel Digital Studio 2010 detecteert automatisch ondersteunde media wanneer het apparaat op de computer is aangesloten. selecteert u de bestanden die u wilt importeren, en klik op de knop importeren.

Video import ondersteunt een breed scala aan formaten zoals AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, MPEG-4, H.264, QuickTime, Windows Media Format, MOD (JVC MOD File Format), M2TS, TOD , BDMV, 3GPP en 3GPP2. De kans bestaat dat de camera is het fotograferen in een van deze formaten. Om precies te weten welke Raadpleeg de handleiding voor de camcorder.

Als uw computer is uitgerust met een TV-tuner, kan Corel DVD Factory 2010 TV streams opnemen op DVD in real time.

De video-editor in Corel Video Studio 2010 is heel eenvoudig te gebruiken. Er zijn geen ingewikkelde video-editing functies of meerdere tijdlijnen in de weg te krijgen. Selecteer gewoon welke clip die u wilt bewerken en ga ervoor. Bij het aanmaken van een project zijn er een paar kleine effecten die u kunt toevoegen, maar er is slechts één track voor audio en het spoor moet worden afgesproken, omdat er geen audio-editor met dit pakket.

Deze applicatie is voorzien van een set van eenvoudig te gebruiken tools die specifiek ontworpen met de gemiddelde consument in het achterhoofd. Tools als split / verdeel scènes, trim scènes, video stabilisator en verlichting correctie kan helpen om zelfs de meest eenvoudige video’s opvallen.

Om dit te testen gebruikten we a.mov bestand. We waren in staat om het bestand uit een Jump Drive eenvoudig importeren direct in Corel VideoStudio Express 2010, trim het omhoog een beetje, en de afgewerkte foto’s van toepassing zijn op een sjabloon. Dit hele proces duurde ongeveer 20 minuten. Toen we klaar waren we de video op Facebook geplaatst. We waren erg onder de indruk van hoe gemakkelijk alles was.

Zodra u uw kunstwerk hebben geperfectioneerd zijn er verschillende publicatie-opties om uit te kiezen, waaronder printen van foto’s, het bestellen van online, en zelfs printen disc labels voor cd’s of dvd’s. Vooraf geïnstalleerde templates kunt u gemakkelijk Fotoboeken, fotocollages, kaarten, kalenders, en diavoorstellingen te creëren. Elke pagina van uw project kan afzonderlijk worden ontworpen als u wilt en er zijn verschillende stijlen en thema’s om uit te kiezen.

U kunt uw afgewerkt fotoboeken, diavoorstellingen en video’s uploaden naar populaire online sharing sites als YouTube, Flickr en Facebook. Last but not least, Corel kunt u foto’s aan uw standaard e-mailprogramma.

Als u een videobestand kunt u kiezen uit MPEG 2, MPEG4, H.264, AVI, QuickTime, WMV en 3GP formaten opslaan. U kunt ook bestanden opslaan op draagbare mediaspelers, zoals Apple iPod of Sony PSP.

Een van de coolste functies die we gevonden met Corel Digital Studio 2010 is de mogelijkheid om lay-outs voor ingebonden fotoalbums te maken. U kiest gewoon welke foto’s je wilt in het album, maakt de lay-out, het opzetten van de foto’s en stuur het uit te worden gepubliceerd. Het eindproduct wordt vervolgens verscheept naar uw huis.

Wanneer u klaar bent om uw geheugen te branden op een DVD zijn, Corel DVD Factory 2010 biedt verschillende functies om te helpen. U kunt een titel scherm toe te voegen, hoofdstukken en zelfs kunt u muziek toevoegen aan het menu.

Corel biedt online chat support op hun website en deze functie is goed als je fundamentele vragen over de functies en installatie. Als u meer technische vragen zoals hoe om video of audio-bestanden te importeren in Corel raden wij u bellen telefonische ondersteuning op 1-877-662-6735.

We hadden een probleem importeren van audiobestanden en nam het als een kans om te zien hoe Corel tech support gewerkt. Eerst probeerde we met behulp van online chat support, maar ze verwees ons naar ondersteuning telefonisch als gevolg van de technische aard van ons onderzoek. De vertegenwoordiger was meer dan behulpzaam en binnen enkele minuten was in staat om ons up and running te krijgen.

De meeste mensen zullen genieten van de eenvoud van Corel Digital Media Studio 2010. Het is bijna alsof het gebruik van Apple’s iPhoto en iMovie op een pc. Dit programma biedt verschillende tools om bewerken te helpen en je herinneringen publiceren, zodat u ze kunt delen met de wereld.

Als u op zoek bent naar individuele foto- en videobewerking oplossingen kijk op onze foto-editing software en video-editing software sites. Kijk ook eens op onze “Best Photo Editing Software Koopwijzer.”