digitale fotoafdrukken – Walmart Photo Center, 2017

Walmart Photo is een digitale fotoafdrukservice dat veel beurt om voor hun afdrukken van foto’s moet vanwege het gebruiksgemak, grote selectie voor fotogeschenken en afdrukopties.

Overzicht

Uw vakantie foto’s zijn te mooi om niet te delen en de grootouders zullen genieten van de foto’s van de kinderen snorkelen. Met deze digitale fotoafdrukservice, bent u in staat om snel afzonderlijke foto’s en digitale albums te delen via e-mail, via een link of via je sociale media netwerken zoals Facebook, Blogger, Myspace en Typepad. Voordat u foto’s te delen, maar u kunt profiteren van de editing tools deze online afdrukken van foto’s service biedt om ervoor te zorgen dat uw foto’s op hun best uitzien. Walmart Photo Center in staat stelt wijzigingen in vier categorieën: Fix, bijsnijden, Borders and Fun. The Fix tool kunt u uw foto’s roteren, rode ogen verwijderen, juiste kleur en pas de verlichting in uw foto. U kunt ook een grens of een tint toepassen op uw foto’s naar een beetje drama toe te voegen.

Als het delen van je foto’s digitaal is niet voor jou, deze digitale fotoafdrukservice heeft een grote verscheidenheid van fotogeschenken, zoals kalenders, fotoboeken en posters.

Als u uw foto’s pronto nodig, Walmart Photo Center biedt één uur, in-store pick-up voor prints, collages, wenskaarten en fotoboeken, en dezelfde dag fotoservices voor affiches, collage kalenders en 8-by-11- inch fotoboeken. De prijzen zullen naar keuze van urgentie te geven.

Na het uploaden en onze foto’s toe te voegen aan de winkelwagen, gemarkeerd Walmart Foto Center een aantal van onze beelden met een geel uitroepteken, waarschuwt ons dat deze prenten niet de benodigde resolutie had en zou niet goed uitpakken. We waardeerden deze waarschuwing, zodat we het probleem kunnen oplossen voordat we eigenlijk besteld en betaald voor de prints.

Walmart Photo Center heeft een verscheidenheid van de klantenservice opties, die het uploaden, bewerken en orderproces gemakkelijker te realiseren maken. Walmart fotoafdrukservice geschikt voor hen die dit nodig visuele bevestiging van bepaalde processen ook. Bij het uploaden van foto’s, bent u in staat om een ​​video te tonen hoe om te selecteren en upload uw foto’s naar een nieuw album, of u kunt een upload tip bekijken. Een upload tip is vergelijkbaar met de stap-voor-stap instructies die u in de rubriek veelgestelde vragen te vinden, maar de tip presenteert u met een visuele en tekstuele referentie van het proces.

We zijn verheugd dat deze digitale fotoafdrukservice kunt u afbeeldingen via e-mail en social media te delen, maar het proces kan makkelijker. We waren enthousiast om onze favoriete foto’s te delen door ze op onze blog. Voordat u dit kunt doen, maar u moet uw Blogger-gebruikersnaam, wachtwoord en blog URL in te voeren. Onze pogingen mislukten meerdere malen voordat we gaven en deelden de beelden met een link in plaats daarvan.

De Photo Center Help-pagina is boordevol vragen dat Walmart categoriseert volgens onderwerp, zoals bekijken en delen van foto’s. Deze digitale fotoafdrukservice beantwoordt deze vragen met diepgaande, stap-voor-stap instructies. Als u niet in staat om je antwoord te midden van de stortvloed van informatie over de Photo Center Help-pagina te vinden, heb je de mogelijkheid om te e-mailen klantenservice of de toegang tot de live chat functie.

Walmart is een waanzinnig succesvolle e-commerce bedrijf, en het onderhoudt ook Walmart Photo Center, een fair digitale fotoafdrukservice die fatsoenlijke foto’s produceert en beschikt over een goed afgeronde set van functies.