crank radio – Oregon Scientific WR 2017

De Oregon Scientific WR203 is een van de kleinste crank radio’s beschikbaar, waardoor het zeer draagbaar maakt. Het past gemakkelijk in een grote jaszak. Het wordt geleverd met survival functies die een luide sirene, een lichte zwaailicht en een zaklamp te nemen. Je zou niet willen kamperen of wandelen gaan zonder een noodsituatie radio als dit, vooral omdat het een van de weinige apparaten met dezelfde waarschuwingen. Echter, de zwengel en de receptie niet goed te testen.

Overzicht

De beste eigenschap van de WR203 is dezelfde (bepaald gebied Message Encoding) technologie. De meeste weer radio’s zijn voorzien van alle zeven NOAA weeralarm stations. Deze regionale zenders zenden weersvoorspellingen en informatie betreffende een groot geografisch gebied. U kunt slechts ontvangen één NOAA station in een tijd, wat betekent dat je kunt waarschuwingen ontvangen voor zwaar weer dat verklaart afstand. Met dezelfde technologie, kunt u specifieke weersomstandigheden en noodsituaties waarschuwingen die alleen betrekking hebben op uw provincie te ontvangen. Als u woont in Utah County maar je bent wandelen in de Cuyamaca Bergen in San Diego County, zult u niet een waarschuwing ontvangen voor een naderende onweersbui als je niet hebt geprogrammeerd San Diego County in.

In onze tests, de handslinger produceerde een gemiddelde van slechts 1,5 minuten levensduur van de batterij na twee minuten zwengelen de generator. Dit was een van de slechtere hand krukken die we hebben getest. Ter vergelijking, de beste crank radio produceerde een gemiddelde levensduur van de batterij van meer dan 13 minuten in dezelfde test. U kunt ook de batterij op te laden door middel van een zonnepaneel, maar dit is nog trager bij het opladen van de batterij. Wanneer aangesloten op een muur, is opgeladen in 7,5 uur, die langer dan de meeste radio batterijen nam was. Bovendien, de batterij, wanneer we de radio gespeeld op vol volume, was slechts 4,5 uur, wat korter is dan de meeste.

De kwaliteit van de receptie was meestal gemiddeld in onze tests. De AM-ontvangst scoorden gemiddeld 85 procent, terwijl de FM-ontvangst scoorde een gemiddelde van 90 procent. De enige onder het gemiddelde ontvangst score was het achterland receptie. We reden naar een afgelegen gebied in de bergen en getest alle crank radio op AM, FM en WB-kanalen. Hoewel het weer band ontvangst was even goed met iedere radio, slechts één andere hulpdiensten radio scoorden lager in de backcountry.

De behuizing is duurzaam genoeg om dagelijks gebruik te behandelen, en de vorm maakt het gemakkelijk te glijden in een grote zak. Echter, het is niet ontworpen om water te behandelen. Je moet zelfs niet laten een beetje lichte regen in de buurt van het. De beste crank radio’s zijn ontworpen om te worden gebruikt in alle weersomstandigheden, want je weet nooit wanneer een regenbui gaat te raken terwijl je wandelen.

De Oregon Scientific WR203 is een van de top 10 crank radio’s vanwege de draagbaarheid en gelokaliseerde weer en civiele waarschuwingen van dezelfde functie. Het is een uitstekende zonne-radio voor zowel een noodpakket en kamperen kit, maar het is niet zo veelzijdig als we zouden willen.