condensator microfoons – MXL V87, 2017

De MXL V87 low-noise condensator microfoon is een apparaat ontworpen met kritische opname in het achterhoofd. Het beschikt over transformator gebalanceerde uitgang en een FET voorversterker, die een hoge-tone kwaliteit-rijk geluid serie biedt. Het vereist phantom power, echter, zodat u een audio-interface of phantom power source te gebruiken nodig.

Deze studio condensator microfoon heeft een 32 millimeter capsule grootte en past op de meeste standaard microfoon stands, waaronder boom staat. De MXL V87 weegt 1,1 pond, maar zodat de microfoontribune moet stabiel met een zware base om te voorkomen kantelt tijdens gebruik.

De drukgradiƫnt van deze grote diafragma microfoon maakt het gevoelig voor drukverschillen aan beide zijden van de microfoon. Dit betekent dat, hoewel beide zijden worden blootgesteld aan de atmosfeer, kan het oppakken reizen geluidsgolven. Dit resulteert mogelijk in de studio microfoon opnemen en opname extra achtergrondruis. Terwijl een goede pop filter of voorruit kan helpen dit te minimaliseren, moet u ervoor zorgen dat de opname-omgeving is zo stil mogelijk. Zelfs geluiden die je niet kunt horen met je eigen oren door deze microfoon kan worden opgehaald, zodat het uitschakelen van alles wat niet essentieel is belangrijk.

De MXL V87 low-noise condensator microfoon is een cardioid microfoon die hoort wat er gaande is in de voorkant van het, tijdens een poging om elk geluid van de zij- of achterkant te weigeren. Dit type microfoon is vernoemd nier omdat het geluid patroon lijkt op een hart. Het vermogen om geluiden afwijzing van de achterzijde van de microfoon maakt dit type studio mic handig wanneer meerdere opnameapparaten worden gebruikt. Vanwege de nabijheid effect, geen geluid bij de microfoon kan leiden tot een verhoogde basrespons.

MXL’s V87 condensator microfoon heeft een vernikkelde metalen afwerking dat een aangename esthetische in uw studio of podcasting setup geeft. Het is echter gevoelig voor vlekken en vingerafdrukken als je moet passen of houd de microfoon. Een microfiber doekje kan helpen om de finish te kijken glanzend wel.

De MXL V87 is een goede condensatormicrofoon met een geluid van hoge kwaliteit opname mogelijkheden. Vanwege de nier-vormige membraan echter omgevingsgeluiden zijn een probleem, tenzij ze worden geƫlimineerd. Je moet ook een externe voedingsbron of audio-interface om dit model te gebruiken, omdat het vereist 48 volt phantom power.