compacte magnetron – Magic Chef 2017

De Magische Chef magnetron is een goede, basic compacte magnetron met weinig franje. Het is uitgerust met 900 watt aan vermogen en een healthy.9 kubieke voeten van de binnenruimte. Het heeft 11 vermogensniveaus, een timer en vooraf ingestelde koken knoppen voor populaire items, met inbegrip van popcorn, pizza en gebakken aardappelen, die snel eten mee te nemen naar een veilige temperaturen.

Overzicht

Er zijn ook voorgeprogrammeerde knoppen voor dranken, diepvriesgroenten en borden. Toch is het ontbreken ander voedsel-specifieke koken opties die u kunt vinden op de beste compacte magnetrons, waarvan er vele voorgeprogrammeerde knoppen om diner broodjes, soep en verse groenten te verwarmen. Het is ook ontbreekt sensor koken, die automatisch detecteert of eten gebeurt op basis van temperatuur en vochtigheid.

De magnetron is uitgerust met een kinderslot die kleintjes houdt van experimenteren met de magnetron. Dit houdt ook volwassenen per ongeluk het apparaat stoten en het starten van een aantal ongeplande koken.

Deze compacte magnetron heeft twee auto-ontdooien functies, een op basis van het gewicht van de items die u wilt ontdooien en de andere op de tijd die je wilt dat het ontdooien proces te duren. Daarnaast is er een 30-tweede knop kunt u zappen eten kort als u denkt dat het moet gewoon een beetje meer kooktijd. De kookwekker kan draaien voor bijna 100 minuten.

Dit kleine magnetron wordt geleverd in zwart of wit, dus het kan een aantrekkelijk aanrecht magnetron in vrijwel elke omgeving. De magnetron heeft een relatief kleine draaitafel dat 10,5 inch in diameter meet. Hoewel het kan omgaan met een 10,5-inch bord en een 11,5 x 6,5 inch mengkom, het interieur is te kort om een ​​7-inch glas in en uit gemakkelijk .; Onze testen met deze kleine magnetron geproduceerd over het algemeen goede resultaten en geen potentieel onveilige koude plekken in het voedsel dat we gekookt, met uitzondering van de maaltijd een bevroren kids ‘. We kookten een bevroren macaroni en kaas maaltijd volgens de aanwijzingen op de verpakking en het testen op een gezond 186 F. De aardappel knop op deze aanrecht magnetron loopt gedurende 6 minuten eten, en het gekookte aardappelen tot 203 F.

De Magische Chef MCM990B heeft drie opties voor het koken van een stuk pizza: 4, 8 of 14 ounces. Voor onze test, kiezen we de optie 4-ounce. De knop kookt de pizza voor 1 minuut, en het resultaat was een koude-from-the-koelkast slice die verwarmd tot 182 F.

Er zijn ook drie opties voor verwarming popcorn: 1.75, 3 of 3,5 ounces. We kozen het 3-ounce optie die gekookt gedurende 1 minuut en 50 seconden. Dit leverde grote popcorn en slechts 12 unpopped kernels.

Koken de bevroren kids ‘maaltijd bestaat uit een kleine corn honden, frietjes en maïs was meer problematisch. We volgden de aanwijzingen op de verpakking en een corndog getest bij 178 F, een bij 191 C en een bij 166 F. De laatste corndog enige 125 F, hetgeen ver onder de 165 F die veilig zijn voor gekookte voedsel wordt overwogen bereikt.

Na het koken van de maaltijd voor 30 seconden, de lastige corndog een voldoende grote 165 F.

De Magische Chef MCM990B wordt geleverd met een jaar garantie op onderdelen en arbeid, die standaard in de magnetron-industrie. Het heeft echter ook een uitzonderlijke acht jaar garantie voor de magnetron, dat is de belangrijkste component in een magnetron dat de straling dat voedsel kookt produceert.

De Magische Chef MCM990B produceert goede elektrische vermogen voor het snel koken, heeft een aantal accurate preset eten koken knoppen en wordt geleverd met een grote garantie op de magnetron. Echter, het ontbreken van een andere vooraf ingestelde koken opties op deze aanrecht magnetron houdt het uit ranking hoger in onze review.