cirkelzagen – Bosch CS5 2017

Of u nu een DIYer of een professional op zoek naar stevig gebouwd gereedschap bent, wil je de Bosch CS5 overwegen voor alles, van zijn betrouwbare prestaties. Deze cirkelzaag opvalt te midden van een competitieve arena van elektrisch gereedschap als gevolg van de high-end design, kwaliteit en kracht. Echter 7 1/4 inch cirkelzaag heeft een aantal tekortkomingen en het weerhouden om de beste machine we beoordeeld, zoals positieve afschuining stops en een onhandige, hoewel effectief, stof chute.

Overzicht

De Bosch CS5 levert 15 ampère van de macht aan het blad, waardoor het op gang te komen een topsnelheid van 6200 rpm, dat is de snelste van alle andere cirkelzagen we beoordeeld. Omdat de zaag is ontworpen met het mes op de linkerkant van het gereedschap, heb je een duidelijk, vrij uitzicht op het gereedschap terwijl je knipt, die is geweldig. Met dit snoer cirkelzaag, zult u geen problemen zien van uw snijlijn zoals u rip door de 2X materiaal of multiplex hebben. Vanwege dit hoge zichtbaarheid, is de functie niet met een laser gids, die veel mensen nuttig zijn om gids bezuinigingen in een rechte lijn te helpen.

Naast het volledig zichtbaar blade, deze machine kanalen overtollige zaagsel weg van de snijlijn, die andere laag zichtbaarheid geeft. Deze stof chute werkt uitstekend, echter, zaagsel wordt geblazen naar u in plaats van je af, wat betekent dat u kunt verwachten te krijgen bedekt met zaagsel, terwijl je op te lichten door middel van langere materialen, zoals multiplex.

Hoewel deze tool is krachtig en snel en zuiver kan rippen door middel van materiaal, kan de linker-blade design wel even wennen aan het saldo is anders dan standaard, rechts-blade ontworpen cirkelzagen. Dit ander evenwicht is vooral merkbaar bij het snijden van kleinere, 2X materiaal in tegenstelling tot triplex. Dat gezegd zijnde, het kostte ons zeer weinig tijd tijdens de test om te wennen aan dit ontwerp.

Deze krachtige cirkelzaag wordt geleverd met een aantal belangrijke functies die het een nog meer praktische aankoop te doen. Ten eerste, het heeft een anti-addertje onder het gras onderste beschermkap, zodat u regelmatig en schuine bezuinigen zonder dat de voortgang van de bewaker. Ten tweede, het komt met een verbeterde spindelvergrendeling, zodat u gemakkelijk messen te veranderen en zorgen voor nieuwe messen blijven veilig vergrendeld.

Deze cirkelzaag kunt u een maximale diepte verlaging van 2 7/16 inch te maken bij een hoek van 90 graden. Bij een 45 graden schuine snede, kan de Bosch CS5 een maximale diepte cut op 1 7/8 inch te maken. U kunt maximaal schuine snede van 56 graden, dat is geweldig te maken. Helaas, het gereedschap ontbreekt positieve schuine stops die zou hebben toegestaan ​​u het bevel snel en nauwkeurig voor veel voorkomende graden aan te passen, zoals 22,5 of 45 graden.

De Bosch CS5 verdient serieuze aandacht van professionals en huiseigenaren vanwege de pure kracht. Gewoon aan te zetten zal de boodschap van een kwaliteitsproduct te versterken door middel van een eenvoudige en stille motor. Of u nu het snijden van een 3/4-inch OSB of rippen 2X hout, zal deze circulaire elektrische zaag meer dan geschikt is voor de baan.